Gradski prevoz i Bus Plus

• Začetnik teme Začetnik teme Dejana
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa šaš ti pored Kalenića.. :lol:
Neverovatno da neko ko živi u Bg-u ne zna za 25-ticu, to isto ko isto ko i šesnaja, 65 itd..Kao, da nikad nije čuo :lol:

pa, jeste šta ću kod kalenića kad nemam potrebe da idem tamo...missim, nisam u tom kraju. meni je dovoljna 95ica do centra i neki tramvaj kad idem kod lekara....za ostalo mi služi taxi. :zgrudvanje:

Данашњи превоз у граду Београду је онакав какав треба да буде иначе.
Како је лепо када грађани оду у родне крајеве, успостави се саобраћај какав је иначе разуман у Београду...

Уууу, последњи пут кад сам се возила мини-бусом коштао је 80 динџи.:)
Ја возим кола, али ме гужве невиђено смарају све више и више.
А имам и утисак да гсб није лош...осим у шпицу.z:((

Gsp je uradio odican posao ovim sto je smanjio broj prevoza za vreme zime.PA,sam ja bio prinudjen da na -3,sa osmehom na licu cekam osamnesticu kod sava centra 40minuta.Usao bi do kraja u nki drugi prevoz,nego sam se zaledio.Hvala bogu na kraju me u osamnejsticu uneli neki dobri ljudi koji su culi moje krike u pomoc.z:)z:)U busu sam se lepo odkravio i zakleo da im kartu necu odkucati dok ne dobijem licnu,mamu im ***** pokvarenuz:((

Уууу, последњи пут кад сам се возила мини-бусом коштао је 80 динџи.:)
Ја возим кола, али ме гужве невиђено смарају све више и више.
А имам и утисак да гсб није лош...осим у шпицу.z:((

Takođe. I čak samm 2x stOjao, a kad sam sedeo nisam imao gde da smestim cele noge, minibusevi su za kratkonoge :lol: te sam rešio da više ne koristim ni tu uslugu g.prevoza

Ponedeljak, biće raspusta valjda i u februaru z:)

danas mi nesto opala paznja,i uhvati me kontrola bez karte...doduse mogla sam da se nastavljam sa njom jer me zaskocila cim sam usla i sela,ali me mrzelo da pricam.
dala sam joj lk,mogu da mi pljunu pod prozor jer mi prijava nije u bg.

mada,bilo je pitanje dana kad cu dolijati...ipak se svercujem vec 5 g...red j bio

Pa, jednom u 5g je sasvim prihvatljiva cifra.
Bolje nego 2,5K svakog meseca.

I ja imam sličnu računicu. Kucam do 10-ak karata mesečno, kad je previše prazno ili kad rešim da sednem.
Iz principa im ne dam pare za markicu otkad su pre godinu dana onako besramno poskupeli za skoro 1000-rku.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back