причалица
Buduća legenda
- Poruka
- 45.096
jutros propustih onu šklopociju od 95ice i uđoh u minibus - dupke pun. taman sam sela.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

a to je najgore kad je bus poluprazan.. kad ima mesta odmah biranje..te ovde duva od vrata..te ovde sunce sija .. te ovde je tocak ...
tek tad ne znas gde da sednes![]()

ja sam tvoj klonaaa....to za one neodlučne. ja tačno znam gde sedam - na sredinu u 'ladovinu.![]()

ah,matori mi javili da je stizao neki plavi koverat sa pecatom prvog opstinskog,nisu smeli da prime,ali taj ce doci opet da to donese...uspanicili se 'sta sam to uradila'...
a nisam nista,samo su me uhvatili jednom bez karte....mora da mi je stiglo da platim kaznu
koga da pitam dokle i dokle ce da nas maltretiraju `muzicari` u gsp-u
sada sam dosla tramvajem 12-jedan deda je `pevao` srpske nacionalisticke pesme a njegova violina je besomucno cigulikala
ja hocu da se prevezem!ja nisam duzna bilo kakvu `muziku` da slusam!
zasto me gsp maltretira!![]()
Bas su mangupi....primetio sam da ciljano prilaze i ako naidju na zensko koje se malo uplasi ostrve se kao psi a kad vide da moze da bude cupavo prave se kao sve u redu...
Hhaha, snimio sam ga jednom davno....

sorry ..citao sam komentare negde sa pocetka..6-7 strana....pa otud ovo moje "padobranstvo" ;-)

...ne razumem zašto kukate toliko na prevoz...dugo nisam bila u Bg, i prosto sam
se iznenadila koliko je novih linija, povezanih krajeva grada, koji su nekad bili skoro
odsečeni od "sveta"..plus minibusevi u kojima se za neznatno više para vozite kao
u taxiju....
...nemoj sad da me neko napadne..ali ako sam ja to zaključila za samo nekoliko
dana..da mi taxi uopšte ne treba, kao nekad..onda mi nije jasno kako neko ko je
tu stalno, ne može da se organizuje..
...ili sam ja samo previše emotivno vezana za svoj grad..i nostalgično nerealna, pa
mi sve lepo...moguće...![]()