Градски превоз (2)

a ko kaze da je stranac kriv?
nasi vozaci autobusa voze kao loodaci ako cemo iskreno.

drugaricu moju opalio otpozadi jos pre 10 godina kad nije bilo stranaca. i sudila se posle jer nisu hteli da priznaju krivicu iako ju je udario otpozadi.
Hajde riPni na prethodnu stranu pa pročitaj šta piše na screenshotovima
STRANI VOZAČI !!!

A otkud ti znaš kako naši voze kad se ne voziš istim, hmmmm?

Ja sam svakodnevno u prevozu i nemam ništa loše da kažem o našima kao vozačima.

Ti na osnovu jednog i to ne tvog slučaja, generalizuješ i uprošćavaš stvari.

1000022300.jpg

Znaci Sapic jutros poceo da radi V. Ilica od Ustanicke do plavog mosta.

Nema skretanja desno za izlaz na autoput kod pumpe, mada neki skrecu na raskrsnici sto nije bezbedno.

Nemojte ovim putem ako nemate celicne zivce.

Sve stoji, sve okolne ulice su pune do vrha, nema se gde, ljudi idu peske na Medak jer ne mogu da cekaju u kolonama.

Busevi 29, 20, 50, ljudi ulaze u njih na sred ulice, na ostrvu, ne mogu da cekaju vise kod Crnog petla, nego cekaju na ovom delu ulice na kom su radovi gde se skida asfalt.

E sad gde ce sutra da cekaju kad se bude asfaltiralo ne znam, na vrelom asfaltu, ne moze 100 ljudi da stane na ostrvo na sred ulice. Vrlo je nebezbedno.

Ako morate na Medak moj vam je savet 18-ticom.

Mnogo ljudi je islo 17ticom pa preseda na uglu V.Ilica i Ustanicke.

Nemojte tako nego predjite jos na NBG na 18 ili eventualno 70 pa peske od plavog mosta na Medak.

Kolima isto autoputem do plavog mosta iz pravca NBG ili Slavija Autokomanda pa kuda ide 18tica ili sa Vracara na Juzni bulevar pa opet isto Autokomanda ili na Dusanovacki most pa onda kroz Cigan malu.

Uglavnom nikako u spicu preko V.Ilica na Medak narednih 10 dana.

neznam šta ovo znači,jel staje kod sava centra ko ranije ili ne? nema na guglu ta informacija
ne znam ni ja, ali kontam da tu piše da od m.petlje ide redovnom trasom - znači staje kod sava centra!
A evo i na aplikaciji za stajališta mi pokazuje da je linija prisutna...
Svakako možeš pitati dispečera 011 3664024
IMG_20250711_172311.jpg

ne znam ni ja, ali kontam da tu piše da od m.petlje ide redovnom trasom - znači staje kod sava centra!
A evo i na aplikaciji za stajališta mi pokazuje da je linija prisutna...
Svakako možeš pitati dispečera 011 3664024
Pogledajte prilog 1754951
hvala puno! znam da nije stajao prosle nedelje zbog blokada,pa me zanima jel se bar to vratilo u normalu,mnogo mi znači

Back