- Poruka
- 28.797
ja se juce zaglavila kod vuka, bila blokada kod etf-a....jel radi prevoz normalno ovih dana?
Radi prevoz normalno, ali ide nenormalno...(menja im se trasa, stajališta)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja se juce zaglavila kod vuka, bila blokada kod etf-a....jel radi prevoz normalno ovih dana?
pa to je onda sve nenormalno,a ne normalno,nego nenormalnoja se juce zaglavila kod vuka, bila blokada kod etf-a....
Radi prevoz normalno, ali ide nenormalno...(menja im se trasa, stajališta)

ja ti lepo odgovorih kad si ovo isto pitao...a kako stoju stvari sa 74,jel staje uredno kod sava centra itd?

ja ti lepo odgovorih kad si ovo isto pitao...
a i br dispecera ti dadoh, on ce ti tacno reci
, ne pomoćpa to je bilo ranije,pre neki dan,pitam SAD kaka je situacijaja ti lepo odgovorih kad si ovo isto pitao...
a i br dispecera ti dadoh, on ce ti tacno reci

u SAD je situacija zanimljiva otkad je dosao Tramppa to je bilo ranije,pre neki dan,pitam SAD kaka je situacija![]()
ma bre nisi me razumo,nisam mislio SAD kao skraćeto od sjedinjene anameričke države,nego sad kao NAŠA reč, u smislu vremenska odrednica ''sada'',jesi skapiro konačno???u SAD je situacija zanimljiva otkad je dosao Tramp
još fali i vi da me zekite..
bog sve vidim..Znaci želiš ovde izceštaj na svaka 2 dana.pa to je bilo ranije,pre neki dan,pitam SAD kaka je situacija![]()

ma znam,..,izvini ali nisam mogao da odolim da ne napisem ono..ja sam ti malo caknutma bre nisi me razumo,nisam mislio SAD kao skraćeto od sjedinjene anameričke države,nego sad kao NAŠA reč, u smislu vremenska odrednica ''sada'',jesi skapiro konačno???
pošto znaš da se valjda menja iz dana u dan i stalno čas ima čas nema prevoz te neznam kako da se organizujemjoš fali i vi da me zekite..
bog sve vidim..

greba lutajuci forumski reporterZnaci želiš ovde izceštaj na svaka 2 dana.
Važi, idem danas direkt na tu liniju da vidim da li staje kod SC pa ti javljam
![]()

Ma kako da ne....oni koje nesto mrzi, samo nek napišu...poitaću jagreba lutajuci forumski reporter![]()
e hvala puno! nadam se da nisi ironičanZnaci želiš ovde izceštaj na svaka 2 dana.
Važi, idem danas direkt na tu liniju da vidim da li staje kod SC pa ti javljam
![]()

ironičan nisam ali ironičnA jesame hvala puno! nadam se da nisi ironičan![]()
bog sve vidi..ironičan nisam ali ironičnA jesam
i pravedan jebog sve vidi..

nemos zahebati grebu da si jos toliki, uvek doskocii pravedan je![]()

nijei pravedan je![]()
mogunemos zahebati grebu da si jos toliki, uvek doskoci![]()
greba je nasa staramajka sa ozbiljnom kilometrazom nadhebavanja drugih tako da nemas sanse
imamgreba je nasa staramajka sa ozbiljnom kilometrazom nadhebavanja drugih tako da nemas sanse![]()

ozbiljno pitam,jel staje kod sava centra?
ozbiljno pitam,jel staje kod sava centra?