- Poruka
- 545.951
Upropastiće nam vozni park...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a ko kaze da je stranac kriv?
nasi vozaci autobusa voze kao loodaci ako cemo iskreno.
drugaricu moju opalio otpozadi jos pre 10 godina kad nije bilo stranaca. i sudila se posle jer nisu hteli da priznaju krivicu iako ju je udario otpozadi.
Hajde riPni na prethodnu stranu pa pročitaj šta piše na screenshotovimaa ko kaze da je stranac kriv?
nasi vozaci autobusa voze kao loodaci ako cemo iskreno.
drugaricu moju opalio otpozadi jos pre 10 godina kad nije bilo stranaca. i sudila se posle jer nisu hteli da priznaju krivicu iako ju je udario otpozadi.

ako ti je ok da stara zena gugla umesto tebe, onda okšta je sa 74 alooo??![]()
neznam šta ovo znači,jel staje kod sava centra ko ranije ili ne? nema na guglu ta informacijaako ti je ok da stara zena gugla umesto tebe, onda ok
Pogledajte prilog 1754802
ne znam ni ja, ali kontam da tu piše da od m.petlje ide redovnom trasom - znači staje kod sava centra!neznam šta ovo znači,jel staje kod sava centra ko ranije ili ne? nema na guglu ta informacija
hvala puno! znam da nije stajao prosle nedelje zbog blokada,pa me zanima jel se bar to vratilo u normalu,mnogo mi značine znam ni ja, ali kontam da tu piše da od m.petlje ide redovnom trasom - znači staje kod sava centra!
A evo i na aplikaciji za stajališta mi pokazuje da je linija prisutna...
Svakako možeš pitati dispečera 011 3664024
Pogledajte prilog 1754951