- Poruka
- 387
i uveče,posle 8-9?Staje, videla sam ga ja danas.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i uveče,posle 8-9?Staje, videla sam ga ja danas.
Staje, videla sam ga ja danas.
ona uvece ne izlazi, ona je fina damai uveče,posle 8-9?
Jao znam. Prošao prošle nedelje i bus 31 je stao tu kod tih lokala Lindt i drugih. Ne ide do pozorišta u do fakulteta ni jedan. Haos sta rade.
Jao znam. Prošao prošle nedelje i bus 31 je stao tu kod tih lokala Lindt i drugih. Ne ide do pozorišta u do fakulteta ni jedan. Haos sta rade.
pa rade..menjaju se cevi i ko zna sta jos na okretnici na studentskom trgu, zato 31 okrece na trgu. nekad stane tu kod lindta a nekad bas na okretnici kod stanice busa 27Jao znam. Prošao prošle nedelje i bus 31 je stao tu kod tih lokala Lindt i drugih. Ne ide do pozorišta u do fakulteta ni jedan. Haos sta rade.
Ne više, sad ide kako sam napisala gore.pa rade..menjaju se cevi i ko zna sta jos na okretnici na studentskom trgu, zato 31 okrece na trgu. nekad stane tu kod lindta a nekad bas na okretnici kod stanice busa 27
Pa ide kuda je išao trolejbus.ne kapiram..gde ide iz takovske?
iz kneza milosa ne moze da udje u kralja milana.
a nisam siguran da li moze u nemanjinu.
i kako ulazi u makedonsku iz pravca trga?
ova putanja koju si napisala mi nije jasna.
inace to je zato sto je trenutno zatvoren prolaz od trga ka terazijama..ali to ce sigurno otvoriti za dan dva
sad sam pogledao. moguce je iz kneza milosa uci u nemanjinu. verovatno ide tom trasom.
ali mi i dalje nije jasan ulaz u makedonsku.
izlaz mi je jasan skrece desno i kraj doma vojske ulazi u okretnicu
ali ulazak u makedonsku mi nije jasan
ne moze kao trole jer je trg zatvoren zbog asfaltiranja.
kolarceva je juce bila zatvorena za saobracaj iz pravca trgaTabe bwe, kakav dom vojske, ne može tamo ništa da ide više, Kolarčeva, Makedonska, Svetogorska...
kolarceva je juce bila zatvorena za saobracaj iz pravca trga

ajmo jos jednom.. zatvorena je iz pravca trga ka terazijama.
sta nije jasno?
ne moze jedna traka iz terazija ka trgu da radi dvosmerni saobracaj.
jedino ako tvrdis da sad 31. ide kao dvojka, kruznom putanjom bez okretnice i mesta da se majstor ispisa![]()

Pa 7 godina kockaju trg.Kada će više Drajzerovu da otvore?
skadar na bojaniKada će više Drajzerovu da otvore?
skadar na bojani![]()