Градски превоз (2)

Screenshot 2023-12-15 at 08.41.41.png

Готови су пре пар месеци, све је одлично организовано, не знам за квалитет радова то ће време да покаже.
Бус 72 иде на сваких 10 минута са терминала а комби на 30. Паркинг је безобразно скуп и нема бесплатног периода као на неким другим аеродромима...
Још да се тако организује прилаз и превоз прокопу...
gotovi su radovi na aerodromu?
nemoj zezati...prosto ne mogu da verujem.

inace parking u garazi nije nesto preterano skup kad nekog cekas ili pratis, tih sat dva sto ce stajati tamo je sasvim plativo.

imas besplatno kratko stajanje ispred terminala za izlazak iz kola i vadjenje stvari.

gotovi su radovi na aerodromu?
nemoj zezati...prosto ne mogu da verujem.

inace parking u garazi nije nesto preterano skup kad nekog cekas ili pratis, tih sat dva sto ce stajati tamo je sasvim plativo.

imas besplatno kratko stajanje ispred terminala za izlazak iz kola i vadjenje stvari.
Па прошетај да видиш :D
ПА знам да има али 5 минута, то је буквално за таксисте само да те ишутирају из аута. 🙄

a sta ce ti vise?
da nije tako, terminalima se kolima ne bi moglo ni prici jer bi zapusili prolaz jer se nasi oprastaju po dva sata a nece se videti 10 dana :D

Па није проблем поздрављање, јаоо 😆

Понекад некоме треба да помогнеш око пртљага, да се чекира...🙄 Баш да било кога одвезеш и избациш за 5 минута....једино ако возиш такси.
Не треба да се дозволи прилаз терминалу
већ неки разуман интервал на паркингу бесплатан.
Капираш? Тако је скоро на свим аеродромима. Имаш 30 так минута бесплатно, ако прекорачиш плаћаш наредни сат.

Понекад некоме треба да помогнеш око пртљага, да се чекира...🙄 Баш да било кога одвезеш и избациш за 5 минута.
bas ces bankrotirati za 400 dinara parkinga ako nekome pomazes da se cerkira.
ti bi sve nesto na mufte :tongue2:

sorry nisam mogao da odolim :rotf:

bas ces bankrotirati za 400 dinara parkinga ako nekome pomazes da se cerkira.
ti bi sve nesto na mufte :tongue2:

sorry nisam mogao da odolim :rotf:
Па да знаш колико сам пута за месец дана платила по 1 сат, једном и 2 🤬, близу сам банкрота! Заломило се.
Знаш ли ти колико је то пива? 😆

А јесам мало јеврејка :rumenko:

Па да знаш колико сам пута за месец дана платила по 1 сат, једном и 2 🤬, близу сам банкрота! Заломило се.

Мени пре личи на пироћанске навике... :whistling:

ti si kao proticni bojler. :rotf:
koliko to ljudi pratis i docekujes na aerodromu?..ja tamo odem samo dva tri puta godisnje kad putujem ili eventualno ako nekog docekujem.
a kad ja putujem mene dovezu drugari tako da tad i ne placamo parking, samo me istovare ispred terminala kao neku sunku :mrgreen:

koliko to ljudi pratis i docekujes na aerodromu?..ja tamo odem samo dva tri puta godisnje kad putujem ili eventualno ako nekog docekujem.
a kad ja putujem mene dovezu drugari tako da tad i ne placamo parking, samo me istovare ispred terminala kao neku sunku :mrgreen:
Мислим да шунку не би истоварили... Можда џак брашна :think:

Ti!Ti!
TAbe, stranci dolaze/odlaze avionom.
Ono (isto kao i autobuska i železnička stanica) je BRUKA za jednu prestonicu

Ti!Ti!
TAbe, stranci dolaze/odlaze avionom.
Ono (isto kao i autobuska i železnička stanica) je BRUKA za jednu prestonicu
Тако је, странци су навикли да метро, градски превоз постоји до аеродрома.
Осим @Admin Sredoje аеродром Никола Тесла користи цела Србија, па треба довести неког до БГ што је тешко уклопити да га само истовариш као шунку!
Таб није Београд!
😆

Тако је, странци су навикли да метро, градски превоз постоји до аеродрома.
Осим @Admin Sredoje аеродром Никола Тесла користи цела Србија, па треба довести неког до БГ што је тешко уклопити да га само истовариш као шунку!
Таб није Београд!
😆
postoje povoljni prevozi do aerodroma iz raznih krajeva srbije.

Back