bmaxa
Legenda
- Poruka
- 70.808
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gotovi su radovi na aerodromu?Готови су пре пар месеци, све је одлично организовано, не знам за квалитет радова то ће време да покаже.
Бус 72 иде на сваких 10 минута са терминала а комби на 30. Паркинг је безобразно скуп и нема бесплатног периода као на неким другим аеродромима...
Још да се тако организује прилаз и превоз прокопу...
a sta ce ti vise?Шта је 5 минута, док кофере убациш/избациш истекне.
e video sam ih jednom, bas su ulazili na stanici gde sam silazio..doduse ja uvek idem stanicu ili dve maksčujem da pišu kazne samo tako...
nije mi jasno kako uspevaju nekog da uhvate bez karte kad su baš vidljivi na stajalištu, a i ako udji u bus, udju uvek na prednja i ima se vremena da se uplati karta
odlicne su.Добре су оне табле, сад само у њих буљим.
Па прошетај да видишgotovi su radovi na aerodromu?
nemoj zezati...prosto ne mogu da verujem.
inace parking u garazi nije nesto preterano skup kad nekog cekas ili pratis, tih sat dva sto ce stajati tamo je sasvim plativo.
imas besplatno kratko stajanje ispred terminala za izlazak iz kola i vadjenje stvari.
a sta ce ti vise?
da nije tako, terminalima se kolima ne bi moglo ni prici jer bi zapusili prolaz jer se nasi oprastaju po dva sata a nece se videti 10 dana![]()
bas ces bankrotirati za 400 dinara parkinga ako nekome pomazes da se cerkira.Понекад некоме треба да помогнеш око пртљага, да се чекира...Баш да било кога одвезеш и избациш за 5 минута.

Па да знаш колико сам пута за месец дана платила по 1 сат, једном и 2bas ces bankrotirati za 400 dinara parkinga ako nekome pomazes da se cerkira.
ti bi sve nesto na mufte
sorry nisam mogao da odolim![]()

Мени пре личи на пироћанске навике...Па да знаш колико сам пута за месец дана платила по 1 сат, једном и 2, близу сам банкрота! Заломило се.
Знаш ли ти колико је то пива?
А јесам мало јеврејка![]()

Све ценеПа прошетај да видиш
ПА знам да има али 5 минута, то је буквално за таксисте само да те ишутирају из аута.![]()
ti si kao proticni bojler.Па да знаш колико сам пута за месец дана платила по 1 сат, једном и 2, близу сам банкрота! Заломило се.
Знаш ли ти колико је то пива?
А јесам мало јеврејка![]()

Мислим да шунку не би истоварили... Можда џак брашнаti si kao proticni bojler.
koliko to ljudi pratis i docekujes na aerodromu?..ja tamo odem samo dva tri puta godisnje kad putujem ili eventualno ako nekog docekujem.
a kad ja putujem mene dovezu drugari tako da tad i ne placamo parking, samo me istovare ispred terminala kao neku sunku![]()

pa?e video sam ih jednom, bas su ulazili na stanici gde sam silazio..doduse ja uvek idem stanicu ili dve maks![]()
pinki je video tita

Ti!Ti!ti si kao proticni bojler.
koliko to ljudi pratis i docekujes na aerodromu?..ja tamo odem samo dva tri puta godisnje kad putujem ili eventualno ako nekog docekujem.
a kad ja putujem mene dovezu drugari tako da tad i ne placamo parking, samo me istovare ispred terminala kao neku sunku![]()
Тако је, странци су навикли да метро, градски превоз постоји до аеродрома.Ti!Ti!
TAbe, stranci dolaze/odlaze avionom.
Ono (isto kao i autobuska i železnička stanica) je BRUKA za jednu prestonicu
* елита, живи у центру, вози се само аутомобилом, сусрет са свакодневним недаћама обичног света сматра доживљајем.jaaako si zanimljiv![]()
Повремено, даti si kao proticni bojler.![]()

na svako pitanje?Повремено, да
Јер сам добра душа, не умем да кажем не.

postoje povoljni prevozi do aerodroma iz raznih krajeva srbije.Тако је, странци су навикли да метро, градски превоз постоји до аеродрома.
Осим @Admin Sredoje аеродром Никола Тесла користи цела Србија, па треба довести неког до БГ што је тешко уклопити да га само истовариш као шунку!
Таб није Београд!
![]()