- Poruka
- 22.416
Udjes, sednes - tu je kraj vica.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tigar ima paramozda su preskupi za nas?
Bolji za nas, losiji za GSP...meni je ovaj sistem mnogo bolji i u neku ruku mi se vise svidja od busplusa za koji i dalje tvrdim da je bio dobar sistem ali ovaj je bolji.
Ма тигар је одавно мртав остало само златно добаtigar ima para

Zlatno doba je bilo od 1918. do 1941. Od tad, mrka kapa...Ма тигар је одавно мртав остало само златно доба![]()
postoji tigartigar ima para
I meni je ovaj sistem mnogo bolji, jer napokon imamo free prevozmeni je ovaj sistem mnogo bolji i u neku ruku mi se vise svidja od busplusa za koji i dalje tvrdim da je bio dobar sistem ali ovaj je bolji.

Pa da, ali tada se nisam opušteno svercovala....tada sam imala sakupljene 'patosare', redjala kombinacije jednu za drugom i ceo stos vezala gumicom...otkucam blanko papiric i vidim kombinaciju koju za sekundu pronadjem u štosu..zasto napkon?
ja se secam tebe od pre 10 godina
bila si glavna svercerka u gradu
posle si se pokvarila![]()
koji je autobus bio?Већина ће ово само прочитати као вест...
https://www.rts.rs/vesti/hronika/53...dski-autobus-u-beogradu-nema-povredjenih.html
... а ја сам имао прилику да прођем поред. Беше врло чудно, морам да признам. Видех саму приколицу, већ су је одвојили од главнице аутобуса у том тренутку.
Немам појма возио сам, нисам гледао марку. А ако питаш за линију, на 65. Ипак, беше празан, ишао у гаражу.koji je autobus bio?
Да, да... одавно познато... Па још када видиш "несврстаног пријатеља" да вози...minibus, linija 24
Pogledajte prilog 1455927