- Poruka
- 30.365
Од јутрос се возах градским аутобусом ишао до банке не налетех ни на једног белог на моју радост 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Заправо су обучени у плаве јакне.Од јутрос се возах градским аутобусом ишао до банке не налетех ни на једног белог на моју радост![]()
Велико хвала за инфоЗаправо су обучени у плаве јакне.
cula ja, još pre mesec dana, priču...a videćemo da l' je tačna - da će posle izbora beli biti povučeni sa posla u vezi kontrole u gsp, i da će biti vraćeni na svoje ranije zadatke i da će pisati kazne za sve i svašta...znači 'uključeni na max'Од јутрос се возах градским аутобусом ишао до банке не налетех ни на једног белог на моју радост![]()
A ko će sa kontroliše?cula ja, još pre mesec dana, priču...a videćemo da l' je tačna - da će posle izbora beli biti povučeni sa posla u vezi kontrole u gsp, i da će biti vraćeni na svoje ranije zadatke i da će pisati kazne za sve i svašta...znači 'uključeni na max'
Ja imam jednu pohvalu za vozača na liniji 89, ali ne znam gde to da objavimОвде настављамо, са згодама и незгодама, градског превоза.
Линк ка старој теми
https://forum.krstarica.com/threads/gradski-prevoz-i-bus-plus.1232/page-800
Ovde, jer svi čitaju krstaricuJa imam jednu pohvalu za vozača na liniji 89, ali ne znam gde to da objavim
Можда ће се то временом поправити... Зависи да ли нам дисплеји показују просечне вредности, статистику, или стање уживо.Danas pogledam desno u tablu 17 8 minuta 4 stanice. Ako je stvarno 4 stanice na tom mestu to je 18 minuta u najboljem slucaju.
Onda pogledam levo kad ono ide 17.
Table nemaju blage veze sa zivotom.
Pa kad si Elektrika.Добре су оне табле, сад само у њих буљим.
Danas pogledam desno u tablu 17 8 minuta 4 stanice. Ako je stvarno 4 stanice na tom mestu to je 18 minuta u najboljem slucaju.
Onda pogledam levo kad ono ide 17.
Table nemaju blage veze sa zivotom.
zar nije bilo tako i do sad?cula ja, još pre mesec dana, priču...a videćemo da l' je tačna - da će posle izbora beli biti povučeni sa posla u vezi kontrole u gsp, i da će biti vraćeni na svoje ranije zadatke i da će pisati kazne za sve i svašta...znači 'uključeni na max'
to nije preciznoУглавном су прецизни, понекад бус дође и пре времена.
Uvek površno pročitaš i onda je obavezno da u skladu sa tako shvaćenim i pišeš post...zar nije bilo tako i do sad?
samo deo pravih belih je bio u kontroli (obicno jedan po grupi) a ostali su bili pridodati stari kontrolori koji su dobili uniforme belih i ako se dobro secam njima i nije pisalo "beli" na ledjima nego "kontrola karata" nesto tako..

Могу да гарантујем да је тек трећина Београђана уопште чула за то чудо, а да се само 2% возило том линијом.sad nadjoh trasu
ala ovaj kruzi
udjes u njega i zaboravis zasto si usao, garantovano kasnjenje na voz.
ЖЕЛЕЗНИЧКА СТАНИЦА БЕОГРАД ЦЕНТАР - Новоизграђена саобраћајница поред Железничке станице Београд центар - Драгана Манцеа - Гучевска - Драгана Манцеа - Булевар кнеза Александра Карађорђевића - др Милутина Ивковића - Трг Ослобођења - Булевар ослобођења - Трг Славија - Немањина - Савски трг - Савска - Булевар војводе Путника - Булевар кнеза Александра Карађорђевића - Новоизграђена саобраћајница поред Железничке станице Београд центар -ЖЕЛЕЗНИЧКА СТАНИЦА БЕОГРАД ЦЕНТАР