- Poruka
- 399.380
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sećam se, 2011. Nažalost, poginulo je dvoje studenata koji su se tu zatekli. Podignut je i spomenik.Nije ni prvi put, ako se secate busa koji je izleteo pravo u parkic gore iznad pekare.

možda nije praktično ali je za nas vrrrlo korisnoМоже да се плати карта путем смс поруке што по мени није практично

Па 'де си Коштунице... Није баш да сам те тражио, али ето...Uđoh danas u trolu jednu stanicu šverc naravno, vidim neko počupao one bajne validatore? Jel dad free ride?

nije, nego je ausvajsJel sns članska kartica u stvari danas markica?
kad zurim jednu, dve stanice, uvek idem peske...brze stignem. Bar tako je u centru i tako radimo mi iz centra....Šta se smeješ žurio jednu stanicu uskočio kod beograđanke iskočio kod meka na terazijama.
Мора да виде како иде ако се не распадне после две године коришћења онда лупе сертификовано безбедно вотило за употребуmene cudi kako pustaju u rad autobuse na kojima stoji nalepnica da je vozilo u procesu sertifikacije.
Kod beograđanke stalno nešto ide nebitno šta nigde ne skreće do trga. Tako je već 40+ god
Tako je...i ja od miticeve rupe do moskve stignem peške brze nego gsp-om....Kod beograđanke stalno nešto ide nebitno šta nigde ne skreće do trga. Tako je već 40+ god![]()

koji auto trosi manje od 100 din na barem 20 km ako ne i vise km?Šta se smeješ žurio jednu stanicu uskočio kod beograđanke iskočio kod meka na terazijama. Vozim auto koji troši manje od autobuske karte pa se jednom u par god provozam gsb. Pre jedno 5 sam ušao i zgranuo se da gsb ima klima uređaje![]()