Градоначелник Сплита против Срба и Црногораца

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O tome da su vaši političari i intelektualna elita oduvek bili lopovi a mržnja prema Srbima je došla posle,oni su je potpirivali.

Jednom premijera Nikoilu Pašića prozivali u beogradskoj Skupštini s naglaskom na razmahane poslove Pašićeva sina vezane uz, i za budale, pregoleme količine uvezenog šećera.

Pašić se baš nasekiro, pritegnuo prsluk i dogegao do govornice: "Šta ćete, dete voli slatko"

Jednom premijera Nikoilu Pašića prozivali u beogradskoj Skupštini s naglaskom na razmahane poslove Pašićeva sina vezane uz, i za budale, pregoleme količine uvezenog šećera.

Pašić se baš nasekiro, pritegnuo prsluk i dogegao do govornice: "Šta ćete, dete voli slatko"

nije valjda da se i na splitskoj rivi čita Kurir :mrgreen::hahaha:

Nemoj misliti da se mi Srbi previše ponosimo Pašićem.
On je bio loš političar, a i čovek.

...samo radi usporedbe ..
Nije poenta poređenje naših političara. I jedni i drugi su korumpirani do srži.
Poenta je odnosa vaših političara prema Srbima, a naši političari nikad nisu pozivali na ovakvu diskriminaciju Hrvata koji žive u Srbiji.
Čak ni veselih devedesetih, posebno ne danas, pa Tadić se čak i izvinjavao. (znam da ćeš pomenuti Šešelja u to ima, ali činjenica je da su te optužbe protiv njaga izmišljene iz nekih drugih razloga, što se i potvrđuje na sudu činjenicom da ih ostavlja posle svakog svedoka optužbe bez reči).

To je tačno samo što Pašić nije huškao Srbe da pljačkaju Hrvate a vaši političari su vas oduvek huškali da ubijate i pljačkate.Mala razlika.:hahaha:

Nije poenta poređenje naših političara. I jedni i drugi su korumpirani do srži.
Poenta je odnosa vaših političara prema Srbima, a naši političari nikad nisu pozivali na ovakvu diskriminaciju Hrvata koji žive u Srbiji.
Čak ni veselih devedesetih, posebno ne danas, pa Tadić se čak i izvinjavao. (znam da ćeš pomenuti Šešelja u to ima, ali činjenica je da su te optužbe protiv njaga izmišljene iz nekih drugih razloga, što se i potvrđuje na sudu činjenicom da ih ostavlja posle svakog svedoka optužbe bez reči).

Vaši radikali još sanjaju granice K-K-V...

ne mali broj glasača..

Vaši radikali još sanjaju granice K-K-V...

ne mali broj glasača..

Ali političari ne pozivaju na diskriminaciju Hrvata !!!!

Posebno ne onih koji žive u Srbiji, za razliku od vaših političara koji su oduvek imali nipodaštavajući odnos prema Srbima.

Pa zar nije vaš Franjo, koji vam je napravio prvu državu izbacio Srbe iz ustava kao konstitutivnog naroda, za početak???

A što se tiče K-K-V granice, kao antitezu ću ti navesti Hrvate koji i dalje maštaju da će Zemun i zapadni Srem biti u sastavu Hrvatske!

Prema tome, stvar je jasna svakom ko je objektivan.

Ali političari ne pozivaju na diskriminaciju Hrvata !!!!

Posebno ne onih koji žive u Srbiji, za razliku od vaših političara koji su oduvek imali nipodaštavajući odnos prema Srbima.

Pa zar nije vaš Franjo, koji vam je napravio prvu državu izbacio Srbe iz ustava kao konstitutivnog naroda, za početak???

Imam satelit i pokoji put pogledam vaše programe..

Sve ministre koji su Hrvati su ispljucali u Skupštini...(Dulić-Marković,Oliver Dulić)

ispali su najgore ustaše...

Sve ministre koji su Hrvati su ispljucali u Skupštini...(Dulić-Marković,Oliver Dulić)

Ne pričaj gluposti.Ti koje pominješ su bili funkcioneri na vlasti i krivi su što su se dohvatili posla koji ne znaju da rade,pogotovo ovaj dulek Dulić koji je zataškao aferu sa slovenačkim Heliosom umesto da traži zabranu rada za isti na teritoriji Srbije.A ti što su ih kao pljuvali su isti kao i oni.

Aman, ne zamenjuj teze!

Da li iko od Srpskih političara poziva na diskriminaciju Hrvata, građana Srbije?

A ti Dulići su neznalice koje hoće da rade nešto što ne umeju, e zato su bili pljuvani.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back