gost 23146
Buduća legenda
- Poruka
- 46.396
Ne možeš retardiranoj deci da zabraniš,ja nisam taj vaš ker(um).ajde miŠonjo kao da ti ne razmišljaš isto tako
jel bi dozvolio svoj ćerki da se uda za Hrvata...ajd za sina još nekako
mojNe da se lažemo sad tu![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne možeš retardiranoj deci da zabraniš,ja nisam taj vaš ker(um).ajde miŠonjo kao da ti ne razmišljaš isto tako
jel bi dozvolio svoj ćerki da se uda za Hrvata...ajd za sina još nekako
mojNe da se lažemo sad tu![]()

O tome da su vaši političari i intelektualna elita oduvek bili lopovi a mržnja prema Srbima je došla posle,oni su je potpirivali.

Uzmi superlepak pa ih zakrpi.Vaši političari to ionako neće uraditi.polupani lončići..

Ne mogu da ti dam još jednu reputaciju ali sad će zemljaci da te časte.ajd izvukao si se...to mišljenje i ja imam....
zato su i 90ih zaratili da bi napunili džepove (pogotovo agresijom Hrvatske na BiH)![]()

O tome da su vaši političari i intelektualna elita oduvek bili lopovi a mržnja prema Srbima je došla posle,oni su je potpirivali.
Jednom premijera Nikoilu Pašića prozivali u beogradskoj Skupštini s naglaskom na razmahane poslove Pašićeva sina vezane uz, i za budale, pregoleme količine uvezenog šećera.
Pašić se baš nasekiro, pritegnuo prsluk i dogegao do govornice: "Šta ćete, dete voli slatko"

Ne mogu da ti dam još jednu reputaciju ali sad će zemljaci da te časte.![]()

Nemoj misliti da se mi Srbi previše ponosimo Pašićem.Jednom premijera Nikoilu Pašića prozivali u beogradskoj Skupštini s naglaskom na razmahane poslove Pašićeva sina vezane uz, i za budale, pregoleme količine uvezenog šećera.
Pašić se baš nasekiro, pritegnuo prsluk i dogegao do govornice: "Šta ćete, dete voli slatko"
Kako ide faks???![]()

Nemoj misliti da se mi Srbi previše ponosimo Pašićem.
On je bio loš političar, a i čovek.
dobro
eto profku iz Mehanike su pustili iz protvora pa mogu sad da položim taj ispit
kako oFce?![]()
Nije poenta poređenje naših političara. I jedni i drugi su korumpirani do srži....samo radi usporedbe ..
Kad vidim ko je gradonacelnik Splita, jasno mi je zasto vise nema Ferala.
Hvala na pitanju. Baš pitaju za tebe......

To je tačno samo što Pašić nije huškao Srbe da pljačkaju Hrvate a vaši političari su vas oduvek huškali da ubijate i pljačkate.Mala razlika.Jednom premijera Nikoilu Pašića prozivali u beogradskoj Skupštini s naglaskom na razmahane poslove Pašićeva sina vezane uz, i za budale, pregoleme količine uvezenog šećera.

Nije poenta poređenje naših političara. I jedni i drugi su korumpirani do srži.
Poenta je odnosa vaših političara prema Srbima, a naši političari nikad nisu pozivali na ovakvu diskriminaciju Hrvata koji žive u Srbiji.
Čak ni veselih devedesetih, posebno ne danas, pa Tadić se čak i izvinjavao. (znam da ćeš pomenuti Šešelja u to ima, ali činjenica je da su te optužbe protiv njaga izmišljene iz nekih drugih razloga, što se i potvrđuje na sudu činjenicom da ih ostavlja posle svakog svedoka optužbe bez reči).
To je tačno samo što Pašić nije huškao Srbe da pljačkaju Hrvate a vaši političari su vas oduvek huškali da ubijate i pljačkate.Mala razlika.![]()
Vaši radikali još sanjaju granice K-K-V...
ne mali broj glasača..
Ali političari ne pozivaju na diskriminaciju Hrvata !!!!
Posebno ne onih koji žive u Srbiji, za razliku od vaših političara koji su oduvek imali nipodaštavajući odnos prema Srbima.
Pa zar nije vaš Franjo, koji vam je napravio prvu državu izbacio Srbe iz ustava kao konstitutivnog naroda, za početak???
Nisi me razumeo. Znam zasto je Feral prestao da izlazi i da to nema direktne veze sa ovim vasim "Veljom". Ali je njegov dolazak za prvog coveka Splita odraz istog stanja drustva.
Ne pričaj gluposti.Ti koje pominješ su bili funkcioneri na vlasti i krivi su što su se dohvatili posla koji ne znaju da rade,pogotovo ovaj dulek Dulić koji je zataškao aferu sa slovenačkim Heliosom umesto da traži zabranu rada za isti na teritoriji Srbije.A ti što su ih kao pljuvali su isti kao i oni.Imam satelit i pokoji put pogledam vaše programe..
Sve ministre koji su Hrvati su ispljucali u Skupštini...(Dulić-Marković,Oliver Dulić)
ispali su najgore ustaše...
Aman, ne zamenjuj teze!Imam satelit i pokoji put pogledam vaše programe..
Sve ministre koji su Hrvati su ispljucali u Skupštini...(Dulić-Marković,Oliver Dulić)
ispali su najgore ustaše...