Градоначелник Сплита против Срба и Црногораца

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako hrvatska vlada ne osudi ovu govoranciju splićanina i ne smakne ga s funkcije - dokazaće ono što se ovde u Srbiji odavno priča : da se ideologija i metodologija Hrvata nije mrdnula ni za zeru još od NDH.

Druže Staljin, nisu stara dobra vremena.....pošteno je izabran na izborima..

..a to što je primitivac ..blago nama..

Teretski ga sljeduje zet i nevjesta...... ima kćer i sina,sirote male bogataše.

Misliš da bi se bunio da mu se ćerka uda za Miškovića mlađeg?:think:Ovaj bi pristao na venčanje u katoličkoj crkvi...:lol:

Kronologija Kerumovih problema u prometu (preneseno iz Jutarnjeg lista):

• rođak vozač

Sjedili jednom Kerumov vozač na mjestu vozača i sam Željko Kerum, kako i dolikuje, na stražnjem sjedalu. Kerum očekuje izvjesnu damu i netom je ugleda, zamoli svog vozača da joj otvori vrata.

- Daj ti, bliže ti je - nije se dao smesti vozač.

• svojeglava supruga

Kupio Kerum prije koju godinu skupocjeni automobil - Maybach, prvi u Hrvatskoj. Nakon što je skupocjeno vozilo došlo u Split, a Kerum obavio fotosession za novinare, pošao se pohvaliti i svojoj supruzi. Dovezao tako on Maybach pred kuću.

- Nikad ti se ja neću u tom autu vozit’ - odsjekla je Kerumu žena i do danas navodno još nije sjela u Maybach.

• konobarica stjuardesa

Uoči polijetanja aviona stjuardesa zamoli Keruma da prekine razgovor mobitelom.

- Evo mi konobarica govori da prekinem razgovor, pozdravljam te - privede Kerum razgovor kraju.

- Nisam vam ja konobarica - otelo se stjuardesi.

- Ne znan šta si, al’ nisi ni pilot - zaključi Kerum.

• Kerum i balote

“Tak, tak”, lupnulo je nešto u utrobi stroja i Željko Kerum, koji je drijemao na stražnjem sicu Maybacha, prestrašeno se prenuo.

“Jesi čuja ono?”

“Šta, gazda?”, upitao je vozač.

“Lupa nešto u motoru”.

“Ja ništa ne čujen”.

“Tak, tak!”

“Evo ga opet!”

“Je, sad san ga i ja ubra”.

Ukipili se njih dvojica pa napregnuto osluškuju.

“Tak, tak!”

“O, j... on mater svoju”, vrisne Kerum očajno, “nema dva miseca da san ga kupija”. I zapovjedi on šoferu da okrene automobil pa u servis gdje su mu cijeli auto raskopali. Majstor u servisu napokon je spustio kola, a ona, tek što su dotaknula tlo: “Tak, tak!” Majstor otvori prtljažnik, a tamo se kuckaju dvije oble drvene balote što ih je Kerum kupio u Prugovu. (A. T., E. J.)

vlada ga nije postavila pa ga ne može ni smijenit!
Naravno da nije, ali vlada treba da brine o svom imidžu i poruci koju šalje svetu. Tu nastupaju ingerencije ...

Dakle isto kao i gore.

Ja ne krijem da nisam demokrata. Ne verujem u demokratiju jer je najmanipulativnije društvo koje je ikad postojalo.

Tema : Pojedinac ima pravo da misli i kaže šta hoće. Gradonačelnik nije pojedinac, i to ne sme ni biti u javnom životu. Tu je kraj priče.

Naravno da nije, ali vlada treba da brine o svom imidžu i poruci koju šalje svetu. Tu nastupaju ingerencije ...

Dakle isto kao i gore.

Ja ne krijem da nisam demokrata. Ne verujem u demokratiju jer je najmanipulativnije društvo koje je ikad postojalo.

Tema : Pojedinac ima pravo da misli i kaže šta hoće. Gradonačelnik nije pojedinac, i to ne sme ni biti u javnom životu. Tu je kraj priče.

To je istina...

Ako hrvatska vlada ne osudi ovu govoranciju splićanina i ne smakne ga s funkcije - dokazaće ono što se ovde u Srbiji odavno priča : da se ideologija i metodologija Hrvata nije mrdnula ni za zeru još od NDH.

Pa nije ... de gledas ti ?

Svi su isto , i svi isto misle i rade .
A razlicito govore , pa su ustanju i razlicite uniforme da nose .

Dakle isto kao i gore.

Stanković ga je pita bi li tia srbina u familiju, to je privatni pitanje i on je odgovoria u svoje ime!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back