GRADJEVINSKI FAKULTET

Pa ide, ja sam zadovoljan...ali sve se nesto plasim da ne bude prevelika konkurencija.

Nego, moze li neko da nadje na netu testove sa prijemnih koji su se do sad davali? Barem zadnje 2,3 godine cisto da se testiramo :D

pa,teško,ali imaš ih u informatoru.
Juče sam radila test iz 2007. koji je bio smešan...iz 2008.je,može se reći,bio teži nego prethodnim generacijama,pa se plašim da nama ne bude gore...mada ****** sad...što smo naučili,naučili smo :D

Ja sam se nesto malo raspitivao oko toga posto i nisam neki talenat. Studenti kazu da nije mnogo tesko i da uz dovoljno rada lagano prolazis, sad ko ima talenta potrebno mu je manje rada normalno.

Nego, buduce kolege, prijemni se priblizio...kuda ste za znanjem? Ja sam radio par testova sa gradjevine iz prethodnih godina i mogu vam reci da i nisu teski. Od tehnickih fakulteta mislim da je nas medju laksima, samo da tako bude i ove godine i nema zime ;)

Ja sam se nesto malo raspitivao oko toga posto i nisam neki talenat. Studenti kazu da nije mnogo tesko i da uz dovoljno rada lagano prolazis, sad ko ima talenta potrebno mu je manje rada normalno.

Nego, buduce kolege, prijemni se priblizio...kuda ste za znanjem? Ja sam radio par testova sa gradjevine iz prethodnih godina i mogu vam reci da i nisu teski. Od tehnickih fakulteta mislim da je nas medju laksima, samo da tako bude i ove godine i nema zime ;)

hhahaha sad gledam test iz 2006.i zadatak br.16(znači nosi više poena) glasi:
Koliko je sin2x?
i ponuđeni odgovori...:D
ne,stvarno su bili laki prethodnih godina,ako nastave tu praksu,biće veselo :D
meni inače lepo ide...samo jedva čekam da prođe prijemni,dosadno mi više da učim ;)
U ponedeljak ću da predam dokumenta i to je to...

E, el znate neku dobru zbirku iz matematike koja obuhvata celokupno gradivo srednje skole, ali da pored zadataka ima pre svake oblasti teorijsko objasnjenje i neke uradjene zadatke kao primer. Ja bih trebao sledece godine da spremam matematiku za gradjevinski, ali sam skoro sve sveske pogubio pa mi treba i neka teorija da se malo podsetim kako se rade zadaci. Hvala

Ja ti preporucujem FON-ovu zbirku. Prvo imas teoriju, pa objasnjene primere, pa uradjen test (takodje sa objasnjenjima) i na kraju test za samostalan rad. Ovo se odnosi na svaku oblast. Kad predjes ovu zbirku onda nabavis onu sa testovima i rokas. Tad ces otprilike videti kuda si. Mada jos ti je rano da razmisljas o tome...ja sam poceo pre 2,3 meseca da radim i to s vremena na vreme.

Ja ti preporucujem FON-ovu zbirku. Prvo imas teoriju, pa objasnjene primere, pa uradjen test (takodje sa objasnjenjima) i na kraju test za samostalan rad. Ovo se odnosi na svaku oblast. Kad predjes ovu zbirku onda nabavis onu sa testovima i rokas. Tad ces otprilike videti kuda si. Mada jos ti je rano da razmisljas o tome...ja sam poceo pre 2,3 meseca da radim i to s vremena na vreme.

dobra je ta zbirka,samo ima nekih zadataka koji su stvarno mnogo teži od onih sa našeg prijemnog,pa moš da se ufrkaš :D
jesi ti predao dokumenta?Ja ću sutra,odlučila sam.

dobra je ta zbirka,samo ima nekih zadataka koji su stvarno mnogo teži od onih sa našeg prijemnog,pa moš da se ufrkaš :D
Ono jes, pogotovu iz trigonometrije i planimetrije...primeri sa nasih testova su smesni u odnosu na ove iz zbirke. Uglavnom, koliko sam ja primetio, na prijemnom se trazi neko elementarno znanje. Ko nije u stanju to da savlada taj i nije za gradjevinu, realno.

jesi ti predao dokumenta?Ja ću sutra,odlučila sam.
poslao sam sestri, evo upravo mi javlja da je predala ;-)

hhahaha sad gledam test iz 2006.i zadatak br.16(znači nosi više poena) glasi:
Koliko je sin2x?
i ponuđeni odgovori...:D
ne,stvarno su bili laki prethodnih godina,ako nastave tu praksu,biće veselo :D
meni inače lepo ide...samo jedva čekam da prođe prijemni,dosadno mi više da učim ;)
U ponedeljak ću da predam dokumenta i to je to...

Ja se cimam za trigonometriju, radim tamo neke zadachine iz fonove zbirke i oni mi daju tamo neku prostu formulu :) da popizdi covek :D

Hvala vam na preporuci. Meni juce rek'o brat za neku matematiskop zbirku "matematika za maturante" (ili tako nesto, sad nisam siguran da sam dobro upamtio), kaze da je dobra i da ima sve sto trazim. Jel ste culi vi za nju i ako jeste jel moze da posluzi, posto mi burazer rek'o da je mozda ima kuci pa ce da vidi da je pronadje?

Hvala vam na preporuci. Meni juce rek'o brat za neku matematiskop zbirku "matematika za maturante" (ili tako nesto, sad nisam siguran da sam dobro upamtio), kaze da je dobra i da ima sve sto trazim. Jel ste culi vi za nju i ako jeste jel moze da posluzi, posto mi burazer rek'o da je mozda ima kuci pa ce da vidi da je pronadje?

ja imam i tu,odlična je,mada ćeš primere s prijemnih morati da traziš u nekoj drugoj zbirci.

Stvarno pricajte kako je bilo, da znamo sta da ocekujemo sledece godine :-) Video sam zadatke na sajtu nisu bili nesto bog zna sta i koliko sam video nije bio ni jedan zadatak iz 4. godine ili se mozda varam posto nisam jos upoznat sa cetvrtom godinom, ali svi ovi zadaci su mi delovali poznato. Samo da vas pitam, jel niste imali problema sa vremenom, jer nekako mi 3 sata za 20 zadataka deluje malo ili mi se cini?

Back