GRAD SNOVA

• Začetnik teme Začetnik teme fizio
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Петроварадинска тврђава јесте, али ово остало не мора да буде... ;) Познајем много Сремаца и стварно не могу да верујем у ком су трипу ти људи, мислим мојне неко да се увреди али сваком сам нашао неку замерку (женама поготово!)

-Моника
Какав ти је то закључак кеве ти? Па и Ниш није Војводина, па је опет Србија... Србија није Војводина, него је Војводина Србија ;)

Nije to zakljucak. Ne znam koliko je to mnogo Sremaca sa kojim si pricao. Svako podrucje karakterise razlicit mentalni sklop ljudi, nazovi to tako. Kao i svako naselje, grad ili selo. Srem jeste pretezno selo, sa pokojim gradicem, sto opet ne znaci da nismo kulturni, i provincijalci u negativnom smislu. Mada, moje mesto je nekako oduvek bilo blize Beogradu, ali i dalje je Srem u Vojvodini.

А ти си из Срема? Нисам знао... Опасне сремице... z:mrgreen:

Углавном, ја не волим тај сремачки менталитет и то је то... Веруј ми кад кажем да их знам много, мислим много, као што Мима каже ''отац ми је луди Сремац'', е то је то, ја ту лудост не волим, није мој трип ;)

Meni se mnogo više dopada Kembridž od Oksforda.
Sav je divan, malen, ušuškan, pun parkova i studenata. :heart:
(naravno, i Oksford je pun studenata :lol:)
Možda mom uticaju bitno doprinosi i vreme - bilo je sunčano i zeleno u Kembridžu - kao kod kuće... kad Sombor ozeleni... eee... :), a u Oksfordu je taj dan padala kiša.)

Poslednja izmena:
Moskva.I Pariz.Dala bih sve da odem u Moskvu.Zamislite samo Kremlj................Moja mama je bila u Moskvi,gledala sam slike,kako je samo leeeeeeepoooooo!!!!Pricala mi je o nekoj slici,bukvalno stojis pokraj tih vojnika i cini ti se kao da stvarno prisustvujes bici...Bas bih volela da je vidim.Kaze da ti od aerodroma do hotela treba tri sata..(ne bukvalno) i da su ulice siroke...A Pariz..aaaaaa...Volela bih da odem i u Dablin..Ali,Moskva pre svega.

Barselona:))))))))ili Minhen..super grad:)))

Barselonu cu posetiti na jesen, nadam se. :heart:

I ja sam bila u Pragu,preeeelep grad.Sve bih dala da se ponovo vratim.Karlov most je neopisiv,to stvarno trebas videti.Vozila sam se brodom kroz Vltavu,bilo je prelepo :heart:

Ah, bozanstveno. Ja se nisam vozila brodom Vltavom. :(
Ali, obecah sebi, oticicu u Prag ponovo. :heart:

Rodio si se u Moskvi,a zivis u Krusevcu?:confused:

Imas li Rusko drzavljanstvo?:D

Kakav pakleni plan imas pa te interesuje njegovo drzavljanstvo?
:mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back