Грабар-Китаровић: Никада више ни један једини српски тенк неће ући у Вуковар

Srbija je 90-tih mogla zauzeti celu hrvatsku,da se nisu pojavile UN koje su im omogućile oluju,koju oni i dan danas slave i nazivaju pobedom,zbog velikog straha kojeg su im u to vreme Srbi uterali.Taj strah nikad neće prestati,uvek će oni imati komplekse niže vrednosti i drhtati od Srbije,koliko god im mi pružali ruke oni će podmuklo uplašeni bežati.Sad ih drma sindrom modernizacije i jačanje Srpske vojske,sve je jasno.:aaa: :srecan:

Šalu na stranu hrvati kao svoju najveću i nadljudsku pobedu slave kad su imali brojčanu nadmoć 4:1
 
Pazi ovo..zemlaj koju su Turci silovali 500 god,turska kasaba pokušala da napravi dostojno mesto za život Hrvata od austrougarskih vukojebina..
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Vic godine jbtttt.
Pa više je bila razvijenija bilo koja austrougarska vukojebina od turske prćije..
Значи зато сте потрчали опет под репове њиховим коњима?
 
Da li može neko od mitomana da pojasni koja je SRPSKA noga oslobodila Zagreb 1945. godine?

Bravo! Zagreb je oslobodio PAVELIĆ tako što se sa vojskom povukao prema Bleiburgu! Bravarevi su UŠETALI kao da su na izletu! :rotf::rotf::rotf:
 
Samo da znaš da sam te za izmišljanje gluposti i laganje o ulozi srpske vojske predložio za ban. Ovaj nivo mržnje koji ti pokazuješ je svojstven ljudima niske inteligencije a dugačkog jezika.

eto, šteta, delegati brisali poruku! A ni sam nije svestan šta je lupio! Ako Srbi nisu imali veliku ulogu u PSR, to znači da se austrougarska vojska KUKAVIČKI povukla i kapitulirala čim je čula da se Srbi vraćaju sa Krfa! :rotf::rotf::rotf::rotf:
 
Ne znam, meni ova zastava nalikuje na četničku, a to me navodi na zaključak da je to srpska vojska.
Točno, netočno? Pogledajte prilog 588582

Znaš li ti da su svi 'rezervni oficiri' JNA ima stalno zaduženu vojničku opremu kod kuće? Svaki od njih je to mogao obući i uputiti se preko Dunava, a nositi zastavu koju je hteo!
 
Mačak, i u NDH je bilo srpskih generala, pa šta s time. Ono što volite nazivati JNA se u Vukovaru borilo za srpske, a ne za hrvatske interese. Kao što su se i pripadnici ZNGa borili za hrvatske interese, a sasvim je svejedna nacionalnost vojnika.

Većina se povodila idejom da se idu boriti USTAŠA koji razbijaju Truloslaviju i još misle i 500 000 Srba povući sa sobom!
Drugo, za PRAVE četnike nema većeg veselja kada one JADNIKE koji su branili Truloslaviju na kraju proglašavaju kao one koji su se borili za srpsku stvar! Alellujjaaa! :super:
 
Колинда је жена у зрелим годинама и схвата да је промет битан ..за профит

Не треба се, њена је филозофија . везивати за једнога партнера па же допустити вишеструки улаз .. чак и групни са више страна

Уосталом Црватска није сапун да се потроши
 
Bravo! Zagreb je oslobodio PAVELIĆ tako što se sa vojskom povukao prema Bleiburgu! Bravarevi su UŠETALI kao da su na izletu! :rotf::rotf::rotf:

Stvarno nisam znao da su bravarevi bila srpska vojska...

To preokretanje historije je sve više tragikomično...
 

Back
Top