DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 52.911
Jedan ministar manje vise, vazno je da se skupljaju politicki poeni sa obe strane.Išao je mirno, bez prethodnog dovora i izravno prekršio diplomatski protokol o kretanju, susretima i sastancima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedan ministar manje vise, vazno je da se skupljaju politicki poeni sa obe strane.Išao je mirno, bez prethodnog dovora i izravno prekršio diplomatski protokol o kretanju, susretima i sastancima.
Da i jedan bude ubijen pred novu godinu i od toga naprave rijaliti.turizam ne zna za politiku, evro nema nacionalnost
dođe 20tak Hrvata u noćni život u BG, ostave po 100 evra to je 2000 evra prelivanja iz Hrvatske u Srbiju.
Još ako im bude lepo dođu opet i ostave 200, milina
To, nabacite neku Hrvaticu ovamoNabacujmo voleje jedni drugima i vodimo ljubav, a ne rat.
Osipanje koje vuče glavni grad kad se preda kao u Turskoj. Vučić gleda i zapisuje.Ma vidio sam, a prije četiri godine imali 66 ruku.
Satanistički Zagreb masovno je glasao, a to nikada nije dobro.
![]()
Odzvonilo zločinačkoj![]()
Jao, jezik pregrizao!Osipanje koje vuče glavni grad kad se preda kao u Turskoj. Vučić gleda i zapisuje.![]()
Milanović im se dogodio.
Mir tamo!
Nije mi jasno kako se ovo moglo dogoditi.
![]()
Ni ne sumnjam da si danas išla glasati, ali nije problem u tome što ideš, već što krivo glasaš.Milanović im se dogodio.
Neka se spreme za Remetinec.
Naravno da jesam, i to nas 5 iz kuće. I svi protiv HDZ-aNi ne sumnjam da si danas išla glasati, ali nije problem u tome što ideš, već što krivo glasaš.
Što sada HDZ mora, kupiti žetončiće među DP -U-stašijom i Mostom koji je kategorički odbio mogućnost ikakve suradnje.
Nadam se da onaj ******i Grmoja sere.
Iako, najbitnije je potopiti DP.
HDZ neće koalirati ni sa kime, jer idu u opoziciju.Već vidim da će HDZ morati u koaliciju s DP hiper-U-stašama, što svakako nije dobro!!!
Agafija, vidiš li na što ti i tebi slični HDZ tjerate?!?!?!
![]()
![]()
Sto puta sam ti rekao da ne pričaš gluposti i budalaštine. Ti si se našla prozvanom rešavati državne probleme!
Iako, ne bi bilo loše pokupiti manjince i ove korumpirane kvaziljevičare tipa SNS, IDS i slične.
Još kada bi uspio pronaći par Most prebjega, bilo bi OK.
![]()
Vidii to sa forumasima iz HR.To, nabacite neku Hrvaticu ovamo![]()
Jer bratić njegova muža pobjeđuje.Index po običaju gnoji i objavljuje članak pod naslovom "Zašto je Njonjo tužan?"
![]()
Ozbiljno sad, ali nekako mislim da će se ići na nove izbore.Jer bratić njegova muža pobjeđuje.
Vidjet ćemo još. Samo da HDZ skinemo s grbe i smjestimo ih u Remetinec.Ozbiljno sad, ali nekako mislim da će se ići na nove izbore.
Ili to, ili će HDZ morati s DP-om, zbog toga što magarad iz Mosta kategorički odbija ikakvu mogućnost koaliranja.
Nimalo nisam oduševljen razvojem događaja.Vidjet ćemo još. Samo da HDZ skinemo s grbe i smjestimo ih u Remetinec.
Zakaj? Možda bude još jedan slobodan dan.Nimalo nisam oduševljen razvojem događaja.
![]()
Hhhmmm... ali bolje bi bilo da je HDZ odmah pobijedio.Zakaj? Možda bude još jedan slobodan dan.
Always look on the bright side of life...