Хрватски полицајци: Наређење с врха, српски министар не сме ући у Јасеновац

turizam ne zna za politiku, evro nema nacionalnost :mrgreen:

dođe 20tak Hrvata u noćni život u BG, ostave po 100 evra to je 2000 evra prelivanja iz Hrvatske u Srbiju.:ok:

Još ako im bude lepo dođu opet i ostave 200, milina
Da i jedan bude ubijen pred novu godinu i od toga naprave rijaliti.

Osipanje koje vuče glavni grad kad se preda kao u Turskoj. Vučić gleda i zapisuje. :per:
Jao, jezik pregrizao!

Još da SNS propadne, srce bi mi puklo.

😟

Nije stvarno isključeno da dolaze zadnja vremena, Sotona je prisutan u svim sferama društva, večeras stoluje, piruje, žari i pali u hrvatskom Glavnogradu, sutra možda već diljem svijeta.

Milanović im se dogodio.

Neka se spreme za Remetinec.
Ni ne sumnjam da si danas išla glasati, ali nije problem u tome što ideš, već što krivo glasaš.

😡

Što sada HDZ mora, kupiti žetončiće među DP -U-stašijom i Mostom koji je kategorički odbio mogućnost ikakve suradnje.
Nadam se da onaj ******i Grmoja sere.
Iako, najbitnije je potopiti DP.

Ni ne sumnjam da si danas išla glasati, ali nije problem u tome što ideš, već što krivo glasaš.

😡

Što sada HDZ mora, kupiti žetončiće među DP -U-stašijom i Mostom koji je kategorički odbio mogućnost ikakve suradnje.
Nadam se da onaj ******i Grmoja sere.
Iako, najbitnije je potopiti DP.
Naravno da jesam, i to nas 5 iz kuće. I svi protiv HDZ-a:)

Već vidim da će HDZ morati u koaliciju s DP hiper-U-stašama, što svakako nije dobro!!!

Agafija, vidiš li na što ti i tebi slični HDZ tjerate?!?!?!

😡 😡 😡

Sto puta sam ti rekao da ne pričaš gluposti i budalaštine. Ti si se našla pozvanom rešavati državne probleme!

:poludeo::poludeo::poludeo:

Iako, ne bi bilo loše pokupiti manjince i ove korumpirane kvaziljevičare tipa SNS, IDS i slične.
Još kada bi uspio pronaći par Most prebjega, bilo bi OK.

:namcor:

Poslednja izmena:
Već vidim da će HDZ morati u koaliciju s DP hiper-U-stašama, što svakako nije dobro!!!

Agafija, vidiš li na što ti i tebi slični HDZ tjerate?!?!?!

😡 😡 😡

Sto puta sam ti rekao da ne pričaš gluposti i budalaštine. Ti si se našla prozvanom rešavati državne probleme!

:poludeo::poludeo::poludeo:

Iako, ne bi bilo loše pokupiti manjince i ove korumpirane kvaziljevičare tipa SNS, IDS i slične.
Još kada bi uspio pronaći par Most prebjega, bilo bi OK.

:namcor:
HDZ neće koalirati ni sa kime, jer idu u opoziciju.

Ozbiljno sad, ali nekako mislim da će se ići na nove izbore.
Ili to, ili će HDZ morati s DP-om, zbog toga što magarad iz Mosta kategorički odbija ikakvu mogućnost koaliranja.
Vidjet ćemo još. Samo da HDZ skinemo s grbe i smjestimo ih u Remetinec.

Zakaj? Možda bude još jedan slobodan dan.

Always look on the bright side of life...
Hhhmmm... ali bolje bi bilo da je HDZ odmah pobijedio.
Ma je*bo ih Turudić, čak i meni se digla kosa na glavi kada sam čuo da bi taj gov*nar mogao biti glavni državni odvjetnik.
Nije mi jasno zašto nisu našli nekog manje eksponiranog od tog zgužvanog, -U-staškog vepra.
Koji pucanj u vlastitu nogu.

Ove izbore je u startu trebalo naštimati, jer eto kakvu salatu dobiješ kada ludim, balkanskim glavama daš pravo izbora. Zato u startu naštimati i mir je. Kao kod Tite. Prosto ko pasulj.

Dobro je rekao Bill dok je u kupleraju promatrao osobu tamnije boje kože kako pjeva i pleše irsku poskočicu:

"Look at that. What in Christ's name is that? Rhythms of the Dark Continent thrown into the kettle with an Irish shindig. Stir it around a few times, pull it out, it's a fine American mess. A jig doing a jig."

Tko će sada rješavati ovaj nastali nered i Rijeke kaosa u Hrvatskoj, bolje da je Godzilla došao, manje bi štete bilo.

Back