Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Hvala Bogu pa je u danasnjoj Srbiji bolje biti nenormalan nego "normalan".![]()
Aha, da, samo se vi nadajte i tesite se medjusobno, sektasi...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala Bogu pa je u danasnjoj Srbiji bolje biti nenormalan nego "normalan".![]()

E nesto se bas lozim na goticarke u zadnje vreme. Nekako su mi u bdsm fazonu, kako bi ja to jeebo
Bas bejah pre par dana na nekoj svirci i overavajuci goticarke dosao sam do zakljucka da bi sve cure bile dosta jebozovnije da su u goth fazonu![]()

Ma pusti ga, ko ga ..... Kad samo zna da pljuje, onda neka ga, nema smisla da ga teramo na nesto kada magarca nikad nista ne mozes naterati.![]()
bate,znaci sve te "ribe" koje imaju 12-15 godina ti nece dati ******,a cim izadju iz tih nekih 16-17 godina,one ispadaju iz tih fazona ako ne i ranije tako da je to sve bullshit. Nema tu ni R od riba,ni P od ****** ni J od yebanja. Bez veze,klinacki i glupo. A ako je neka igrom slucaja i posle tih godina u tom fazonu onda bezi od takve jer je ta luda 100%.

E nesto se bas lozim na goticarke u zadnje vreme. Nekako su mi u bdsm fazonu, kako bi ja to jeebo
Bas bejah pre par dana na nekoj svirci i overavajuci goticarke dosao sam do zakljucka da bi sve cure bile dosta jebozovnije da su u goth fazonu![]()
Ako su svi emosi ovak'i odmah postajem jedan...![]()
Ti kao pokusavas da se branis,a u stvari nas indirektno vredjas i pljujes,serres u prazno..
Aj pali

Andrijana, kceri, koliko ti je ljeta ove godine?
Onda mozes da budes srecan, nije emos.![]()
Brate, dovoljno da provalim koliko seres. A ako te bas zanima, ti idi ugini, pa ce ti onaj cika gore sve reci.![]()
bate,znaci sve te "ribe" koje imaju 12-15 godina ti nece dati ******,a cim izadju iz tih nekih 16-17 godina,one ispadaju iz tih fazona ako ne i ranije tako da je to sve bullshit. Nema tu ni R od riba,ni P od ****** ni J od yebanja. Bez veze,klinacki i glupo. A ako je neka igrom slucaja i posle tih godina u tom fazonu onda bezi od takve jer je ta luda 100%.
TBH nisi u pravu.. U BG-u imas gomilu goticara.. i starijih od 25-30..
I mogu ti reci nije bas da su lose.. naravno poneke.. Samo to je mnogo zatvorena grupa, pricace sa tobom bukvalno samo ako si i ti ukockan kao goticar..
To ti pricam, sve debil do debila, a posle mi takvi dodju ovde na forum i pocnu mi pricati neke glupe fore kao "Svi rockeri, goticari i ostali su kul, mnogo su kul, nikada nista lose nisu ni pomislili o nekim fenserima" a onda jednog dana pokusas biti dobar prema njima i oni te oteraju u kuvac i onda im se na'ebes keve...mislim, samo kazem, tako je!![]()

Uopste nije humano koliko vi ljudi lupate. 'Ajde, da... jesam sektasica i klinka (od 20 god) i ne znam ni ja sta jos...i da, druzim se sa slicnima, i da, moja najbolja drugarica predivno peva a nije emos i "ne izgleda nesto" (samo za slepe)i da, prezivam se "umobolno" i sta sad??? Boli me uvo bre, sta vi mislite i sta vam se svidja a sta ne. Kad zivite samo za net i forume i FB, za nista bolje ni niste.![]()

Za razliku od vas pajsera, ja u vecini slucajeva odgovorim na temu tek za nekoliko dana, sto govori o tome koliko me ovo malo zanima. Ali ako hocete da budete ponosni na sebe, budite, apsolutno mi je svejedno.![]()
Hahaha kad neko ko dolazi na forum,kaze drugim forumasima da zive za forum. Nema dalje![]()