Funny!
Buduća legenda
- Poruka
- 37.524
Hvala Bogu pa je u danasnjoj Srbiji bolje biti nenormalan nego "normalan".
Aha, da, samo se vi nadajte i tesite se medjusobno, sektasi...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala Bogu pa je u danasnjoj Srbiji bolje biti nenormalan nego "normalan".

E nesto se bas lozim na goticarke u zadnje vreme. Nekako su mi u bdsm fazonu, kako bi ja to jeebo
Bas bejah pre par dana na nekoj svirci i overavajuci goticarke dosao sam do zakljucka da bi sve cure bile dosta jebozovnije da su u goth fazonu

Ma pusti ga, ko ga ..... Kad samo zna da pljuje, onda neka ga, nema smisla da ga teramo na nesto kada magarca nikad nista ne mozes naterati.
bate,znaci sve te "ribe" koje imaju 12-15 godina ti nece dati ******,a cim izadju iz tih nekih 16-17 godina,one ispadaju iz tih fazona ako ne i ranije tako da je to sve bullshit. Nema tu ni R od riba,ni P od ****** ni J od yebanja. Bez veze,klinacki i glupo. A ako je neka igrom slucaja i posle tih godina u tom fazonu onda bezi od takve jer je ta luda 100%.

E nesto se bas lozim na goticarke u zadnje vreme. Nekako su mi u bdsm fazonu, kako bi ja to jeebo
Bas bejah pre par dana na nekoj svirci i overavajuci goticarke dosao sam do zakljucka da bi sve cure bile dosta jebozovnije da su u goth fazonu
Ako su svi emosi ovak'i odmah postajem jedan...

Ti kao pokusavas da se branis,a u stvari nas indirektno vredjas i pljujes,serres u prazno..
Aj pali

Andrijana, kceri, koliko ti je ljeta ove godine?

Onda mozes da budes srecan, nije emos.
Brate, dovoljno da provalim koliko seres. A ako te bas zanima, ti idi ugini, pa ce ti onaj cika gore sve reci.
bate,znaci sve te "ribe" koje imaju 12-15 godina ti nece dati ******,a cim izadju iz tih nekih 16-17 godina,one ispadaju iz tih fazona ako ne i ranije tako da je to sve bullshit. Nema tu ni R od riba,ni P od ****** ni J od yebanja. Bez veze,klinacki i glupo. A ako je neka igrom slucaja i posle tih godina u tom fazonu onda bezi od takve jer je ta luda 100%.
TBH nisi u pravu.. U BG-u imas gomilu goticara.. i starijih od 25-30..
I mogu ti reci nije bas da su lose.. naravno poneke.. Samo to je mnogo zatvorena grupa, pricace sa tobom bukvalno samo ako si i ti ukockan kao goticar..

To ti pricam, sve debil do debila, a posle mi takvi dodju ovde na forum i pocnu mi pricati neke glupe fore kao "Svi rockeri, goticari i ostali su kul, mnogo su kul, nikada nista lose nisu ni pomislili o nekim fenserima" a onda jednog dana pokusas biti dobar prema njima i oni te oteraju u kuvac i onda im se na'ebes keve...mislim, samo kazem, tako je!

Uopste nije humano koliko vi ljudi lupate. 'Ajde, da... jesam sektasica i klinka (od 20 god) i ne znam ni ja sta jos...i da, druzim se sa slicnima, i da, moja najbolja drugarica predivno peva a nije emos i "ne izgleda nesto" (samo za slepe)i da, prezivam se "umobolno" i sta sad??? Boli me uvo bre, sta vi mislite i sta vam se svidja a sta ne. Kad zivite samo za net i forume i FB, za nista bolje ni niste.

Za razliku od vas pajsera, ja u vecini slucajeva odgovorim na temu tek za nekoliko dana, sto govori o tome koliko me ovo malo zanima. Ali ako hocete da budete ponosni na sebe, budite, apsolutno mi je svejedno.
Hahaha kad neko ko dolazi na forum,kaze drugim forumasima da zive za forum. Nema dalje