zekovicc.1991
Zainteresovan član
- Poruka
- 161
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa daI otkud takav snimac na blicovom sajtu u roku od odmah? Stvarno ta policija, e. Njima svaki dan nešto iscuri,
ma danešto ode u javnost sasvim spontano onako...
pa jbg sns kartel , i citav sistem se brani po svaku cenu.Kako li tako nije procureo snimak sa naplatne rampe evo već toliko godina. A ovo u roku od 10 minuta
Kakvo ce otreznjenje da bude kad ukapirate da ste Vucicevi
Е, да, зна ли се шта, нађоше ли пиштољ?Naravno...
Inace ovaj se pripremio.kupio gorivo i kada uhvaćen izvadio oružje i pucao pa bacio pištolj.
Sa planom i umisljajem.
Ove pumpadjije su odgovorne...
Ali lepo su se ispričali, nema šta. I jedan i drugi onako baš smireno, kao na dečijoj priredbi. Ili kao da čitaju odnekle. Stvarno da se divno začudi čovek kako terorista koji je upravo hteo da pobije masu naroda, sruši državu, napravi ozbiljnu paljevinu i tako izazove svoju smrt i policajac koji je takvog lika upravo uhapsio, smireno, polako i vrlo artikulisano pričaju.pa da
plus sto OBICAN POLICAJAC nema ovlascenja da ispituje pocinioca koji je na betonu i sa lisicama...on samo ceka da ga preuzmu naldezni!
ma da
pa jbg sns kartel , i citav sistem se brani po svaku cenu.
cacilend jeodbrana SKUPSTINE gde se krije citav sistem - (POZICIJA I OPOZICIJA)
strah me je sta ce sledece da izmisle ????
danas su ipak u svojcirkus ubacili upotrebu pistolja... toboz u prazno ovaj put...
narkomani, radite se ekserima, jurodzast ce vam doakati, i vec je u akciji sa tok-om, idete u prdekanu vracarci, sef vas je prodaoKapetan, gospodin ministar osvete je bolji od eksera.![]()
Како где, у ћациленду, пише ти у наслову темеBrate mnogo si se uziveo
Gde gori??
Kakvo ce otreznjenje da bude kad ukapirate da ste Vucicevi
To te ne sprecava da druge etiketiras??Ja sa njim nemam ništa, on nije moj precednik. Na vama je uveče da legnete u krevet mirnog obraza znajući da podržavate kriminalce, lopove i zlikovce.
Zanimljivo da nisu ni svesni kakav bes su proizveli jos nastavljaju sve vise da divljaju.Evo, ovde su - na forumu.
A sise su, umesto da se raduju što onu budalu napumpaše,
oni kao nije on naš, to Vučić poslao ...
Bednici ...
Podpaljuju jos vise,po zadtakuSmetao vam ćacilend, ruglo Beograda, mesecima mantrate o tome, čovek na kraju otišo i zapalio ga, usput upuco ćacija..i opet ste nezadovoljni...kriv neko drugi?
Jel shvatate šta radite?
narkomani, radite se ekserima, jurodzast ce vam doakati, i vec je u akciji sa tok-om, idete u prdekanu vracarci
Jel' ti i Vučić isto goomno?Ajde
To vasi nasi meni sve ista goomna, prvo to da razjasnimo
lepa sela lepo gore, ali cacilend jos lepse
Shvatamo sta ce da uradi teroristicko mafijaska banda koja diktatorski vlada Srbijom.Smetao vam ćacilend, ruglo Beograda, mesecima mantrate o tome, čovek na kraju otišo i zapalio ga, usput upuco ćacija..i opet ste nezadovoljni...kriv neko drugi?
Jel shvatate šta radite?
жвалега му "бесплатно" да пљеску и Смоки.Jel' ti i Vučić isto goomno?
Znas dok se niste pojavili mrzeo sam ga, kad sam video da ste isti postao sam ravnodusanJel' ti i Vučić isto goomno?