Kiki63
Iskusan
- Poruka
- 5.632
Samo ti pali vatru negde iz nedodjijeCACIJI su debili, ja sam znao da ce sami sebe da zapale, idioti, stoku u obor, a ne da kampuju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo ti pali vatru negde iz nedodjijeCACIJI su debili, ja sam znao da ce sami sebe da zapale, idioti, stoku u obor, a ne da kampuju
Pa dokaxite da je montiranoto ne radi ni jedanobican policajac, nema ovlascenja
to vas odaje daje sve ovo montirana glupost
sto niej popio ?U Amerike bi popio metak momentalno
spramj im cektice!Pa dokaxite da montirano
Ja se druzim samo sa studentima koji imaju manje od 51 godinu.![]()
![]()
Satori nisu u parkicu nego na sred ulice sa 7-8 traka i zbog njih ne radi gradski prevoz koji tuda ide linije 58, 37 i druge, niti automobili mogu da prolaze, a ni za pesake nije bezbedno.Zasto te nervirajubsatori i to u parkicu a ne blokiranje ulica i skola.
Sto bi prravio mucenika od bolesnika,ne idesto niej popio ?
svibi se mi slozili!
panromalnoda nece popiti kad je vasa udbasko pasce...
Koju presmesnu predstavu su napravili ovi tvoji SNS udbasi.Sto bi prravio mucenika od bolesnika,ne ide![]()
Ovi moji rece neko sa manijom gonjenja,KGB je krivKoju presmesnu predstavu su napravili ovi tvoji SNS udbasi.
sta ste radili kuvali drogu da se ufiksate? koji ste vi debili...isuse jbt
da to pod jedanSatori nisu u parkicu nego na sred ulice sa 7-8 traka i zbog njih ne radi gradski prevoz koji tuda ide linije 58, 37 i druge, niti automobili mogu da prolaze, a ni za pesake nije bezbedno.
tacno tako
podmetnu svog udbasa od 70 godina kojeg toboz ispituje i to nalicu mesta na betonu OBICNA PANDURCINA plus sesve to snima ?
pa i budali je jasno da je to cirkus
mora da je terorizam medjunarodni zapalio sator debilima cacijimaSamo ti pali vatru negde iz nedodjije

Kapetan, gospodin ministar osvete je bolji od eksera.sta ste radili kuvali drogu da se ufiksate? koji ste vi debili...

Da imas gram mozga nebi se toliko primao sem ako nije namernomor da je terorizam medjunarodni zapaluo sator debilima cacijima
sta se igrate sa vatrom kada ste slepci?
Pa evo, gledaš upravo. Građanski rat je u toku, samo što će biti i mnogo gore. Samo ste hteli, takva samouverenost, šaka jada, zgubidani, to je manjina, to nema ni po par desetina njih na protestima....vaša vojska, policija, sve vaše. Ubio nas precednik svuda u svetu. Sad vam nešto frka neka. Ovi vaši počeli međusobno da se rokaju, nije da vam nešto ide baš najboljeZnas li ti sta je gradjanski rat i kako to izgleda??
AjdePa evo, gledaš upravo. Građanski rat je u toku, samo što će biti i mnogo gore. Samo ste hteli, takva samouverenost, šaka jada, zgubidani, to je manjina, to nema ni po par desetina njih na protestima....vaša vojska, policija, sve vaše. Ubio nas precednik svuda u svetu. Sad vam nešto frka neka. Ovi vaši počeli međusobno da se rokaju, nije da vam nešto ide baš najbolje
Samo u Srbiji!!!!!https://informer.rs/politika/vesti/1060481/misa-baculov-cacilend-teroristi
Šta radi Bačulov na Terazijama? Uputio se ka Ćacilendu, i to kada se dogodio teroristički akt od strane blokadera?