Gore beli šatori ispred Skupštine Srbije, u "ćacilendu" (video)

али народе шта нас тек чека 1 новембра ???

ови су насве спремни насвакакве сценарије очито...

студенти добро морају да размисле како да се обезбедимо 1 новембра...

да бдуемо спремни насве ....

покушаће да отерају народ псоле одређеног времена то је сигурно

дал ће то бити тако што ће батинаши прво да се убаце да нападну полицију пада полицији дају зелено светло да млати по народу што смо већ иамли прилике видети

или ће пиротехником да праве хаос д се народ повлачи од дима сузаваца...

Бог ће сам знати алимислим дастуденти несмеју да усеру као 15.03 и 28.06!

мсилим да би требал идасе поређају испред полиције ида штитимо полицију , да не мигу да им прићу убаченибаитнаши да их нападну!
1 novembra su Mitrovske zadusnice.

:lol:
Опет си овердозирао са ракијом?

по други пут вређање ИНАЗИВАЊЕ АЛКОХОЛИЧАРОМ

да је засвакуувреду бар по ц1 било би до сад ц2

и то да не рачунамо оно што су ти опростили што овде јавно позивашда се уместо шатора поставе хамери који ће на студенте и грађане да испаују по пар рафала...

@Sizif @Ivan

ја те лепо питам :

Како је могуће да ОБИЧНА ПАНДУРЧИНА на бетону испитује починиоца везаног лисицама???

ТО ЕН МОЖЕ НИ ПО ЈЕДНОМ ПРАВИЛНИКУ И ОВЛАШЋЕЊУ!

плус да се то све одмах снима!

дакле требало је на брѕину да се достави у медије....и да се иѕађе са авнредним соапштењем предеседника...

ТУ СТЕ ПАЛИ , ово не сме ни један пандур да учини јер му то не би пало на ум

то што си ти нешколована за те ствари и што си лаик је твој проблем

али закон и овлађења постоје у полицији!
Ti bre pojma nemas ovo nije ispitivanje nego intervju.
A mogao je napadac i da cuti to mu je zakonsko pravo a sad sto je odgovarao na pitanje njegova volha..

a što lažeš da znaš ?

da nisi bio u policiji u javnom poredku?

ajde doji na pvt pa da jedno drugom dokažemo i pokažemo čime se ko bavio

može na pvt, mani me tih decijih budalastina.

eto vidis kako se brukas i odmah odajes!

da si imao ikakve veze sa organima javnog reda i mira, javnim poretkom, (ne racunam ako si bio portircina i sikjuriti) ti bi iz prve na tom snimku video da se radi o policajcu. Unifroma, njegov kačket...

kada neki terorista puca po ulici u javnosti , i kada se on savlada i okrene glavom na zemlju, sa lisicama na rukama, ceka se da pocinioca preuzmu nadlezna lica - inspektori ili agenti bie . SIGURNO JE DA OBICAN POLICAJAC NEMA OVLASCENJA DA TO CINI A KAMOLI DA TO SNIMA TELEFONOM PROED NJEGOV KOLEGA...

oni (inspektori) ili agenti, specijalna jedinica, bia ko vec, ce ga potom preuzeti. a saopstenje za javnost nece biti tako expresno.

MOLIM TE NEMOJ
mene da muljas tu kojestarijama

da iamlo poznajes ovlascenja pripadnika javnog poredka, i kako izgleda policajac u javnom predku ne bi tako glupo pitnaje postavio...
Aman čovječe vidiš li šta javnih republičkih ustanova na 500 metara od parka.Tu imaš u svakom trenutku najmanje 5 službenika u civilu.Ne kažem ja da snimak nije trebao procuriti tako brzo ali valjda ti je jasno da je šizoje tražio da se što prije dostavi kome treba od medija da može dramokenjati sada u nedogled.Ne znam zašto ti je čudno i nemoguće da je tamo nekakav ludak pukao?

Aman čovječe vidiš li šta javnih republičkih ustanova na 500 metara od parka.Tu imaš u svakom trenutku najmanje 5 službenika u civilu
nemoj da skreces sa teme!
pocinioca je ISPITIVAO OBICNA PANDURCINA!
isve je to snimljeno odma telefonom!

sto nikako ne bi smeo ni jedan policajac uciniti osim kada stvar ocito nije nastimovana

.Ne kažem ja da snimak nije trebao procuriti
cujes ti sta ja govorim ???

a ja sam neko ko zna sluzbena ovlascenja dok ti nisi taj ko to dobro poynaje, dakle sta ja tebi govorim?
sta ja govorim???

ne da SNIMAK NIJE SMEO PROCURETI vec OBICAN PANDUR ne sme to da cini! niti bi to pomislio da uradi ! ko ej on da ispituje ej i to na betonu ???

dakle, jasno je, pandur je debelo prekrsio svoja ovlascenja jer je sve namestaljka.

u ovoj drzavi je najgore to stosvako do vas trpa nos gde mu nije mesto i glumi sveznadara.

iskljuci se iz rasprave o ovome jer nisi u pravu.

OBICAN POLICAJAC NE SME ISPITIVATI POCINIOCA niti ima ovlascenja za to

a kamoli snimati ga na betonu...

Aman čovječe vidiš li šta javnih republičkih ustanova na 500 metara od parka.Tu imaš u svakom trenutku najmanje 5 službenika u civilu.Ne kažem ja da snimak nije trebao procuriti tako brzo ali valjda ti je jasno da je šizoje tražio da se što prije dostavi kome treba od medija da može dramokenjati sada u nedogled.Ne znam zašto ti je čudno i nemoguće da je tamo nekakav ludak pukao?
Покај се!
Страшни Суд се ближи! :eek: :pop:

a što lažeš da znaš ?

da nisi bio u policiji u javnom poredku?

ajde doji na pvt pa da jedno drugom dokažemo i pokažemo čime se ko bavio

može na pvt, mani me tih decijih budalastina.

eto vidis kako se brukas i odmah odajes!

da si imao ikakve veze sa organima javnog reda i mira, javnim poretkom, (ne racunam ako si bio portircina i sikjuriti) ti bi iz prve na tom snimku video da se radi o policajcu. Unifroma, njegov kačket...

kada neki terorista puca po ulici u javnosti , i kada se on savlada i okrene glavom na zemlju, sa lisicama na rukama, ceka se da pocinioca preuzmu nadlezna lica - inspektori ili agenti bie . SIGURNO JE DA OBICAN POLICAJAC NEMA OVLASCENJA DA TO CINI A KAMOLI DA TO SNIMA TELEFONOM PROED NJEGOV KOLEGA...

oni (inspektori) ili agenti, specijalna jedinica, bia ko vec, ce ga potom preuzeti. a saopstenje za javnost nece biti tako expresno.

MOLIM TE NEMOJ
mene da muljas tu kojestarijama

da iamlo poznajes ovlascenja pripadnika javnog poredka, i kako izgleda policajac u javnom predku ne bi tako glupo pitnaje postavio...

Ne lupetaj kad ti nije nužda

- Puca se ispred SKUPŠTINE
- Skupština ne prekida rad
- Nigde se nije pojavio SAJ a za ovo su formirani kao jedinica
- Niko nije evakuisan
- Terorista daje intervju pre nego što ga sprovedu dalje
- Odakle su znali da deluje sam, zar nije bilo moguće da on pravi samo dimnu zavesu za pravi teroristički napad
- Terorista bivši DB-ovac koga hapse vrlo kolegijalno za razliku od studenata

Back