Donnie Darko
Domaćin
- Poruka
- 3.412
Sve je ovo zato sto je mama poklanjala vise paznje Andreju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
akoKolumbija zavidi. Amerika copy paste.
Stojko, aj ti nama lepo pokaži gde ti je AV upaljač! Sumljivsimi!ako
Argentina su ustaše a Kolumboja četnici i biznis šeme

Тема нису блокаде факултета.Osudjujem, kao što osudjujem i blokade fakulteta i čega sve ne..šta tu nije jasno?
Što da ne... Koga zabole ona stvar što će botovi da se razgalame oko toga... I pametnije fore su im bile jalove.
za obraz čuli, vode ga kao smetnjuX
Pucati na ljude zato što su različitog političkog opredeljenja?? Rezultat višemesečnog blokaderstva, mržnje, nasilja, lomljenja, paljenja...opadanjem interesovanja iz nemoći je još veća želja za ZLOM! Terorizam na delu! Hitno uhapsiti i osuditi najstrožijom kaznom!
Normalno, nije za dzabe trosio gorivo do Brisela.
Smesno i jadno.Perete ručice od vaših blokaderosa?
Strukture ličnosti i sa jedne i sa druge strane su katastrofa ako ćemo iskreno...i ne bi me čudilo da smo mi (običan narod) našim online razjedinjenjem konačno i probudili psihički bolesne lokalne veštice...Тема нису блокаде факултета.
Постоји узрок и последица.
У атмосфери где имамо камп у центру града под покровитељством председника државе, с таквом структуром линости, не би било чудно да су се десиле и неке екстремније ствари.
Koliko su placali jagode u doba Vuciceve prve vladavine, tamo 98-99-e?Pajtić mu nije plaćao jagode koliko mu plaća SNS i opet ih pljuje
na Zapadu ko ti želi dobro ne okrećeš mu ledja
šta te briga i ako je neki don...
Na jednoj strani su tamo obicni gradjani i studenti, na drugoj ozbiljni teroristi i mafijasi.Strukture ličnosti i sa jedne i sa druge strane su katastrofa ako ćemo iskreno...i ne bi me čudilo da smo mi (običan nerod) našim online razjedinjenjem konačno i probudili psihički bolesne lokalne veštice...
Napadač se sam deklarisao...i to što sad sve vreme perete ruke od njega je pederski...Smesno i jadno.
kontra bote, ti pokusaji ismejavanja sa agentскim pudlicama poput baculova i njegovih kompanjona pogacara i slicnih - su pucanj u prazno
Vidiš da sam znao šta te muči?Kakve veze Rusija ima sa ovim, života ti? Od Rusije, svakako nemamo nikakve, niti koristi, niti pomoći. Tzv. bratja. Oni i pored toga, što smo mali i nebitnu, gledaju da nas zgaze i srozaju do maksimuma. Jedino šta imamo od Rusije kod nas, to su ovi rusofili, koji ni sami ne znaju, zašto vole bratju Ruse. Valjda iz navike, šta znam.
Mogu u dalje postavljati udžbenike za srbijanske škole gdje se vidi elementarna nepismenost. Ti naravno nisi shvatio što piše pogrešno na onoj slicine bi me čudilo, vama je sve normalno dok se laže
narod više zanima dal će skoče malo dnevnice pošto su budžetlije dobile ohoho povećanjeNesto sam zauzet da palim vesti, hoce li to konacno da hapse teroriste i paravojne formacije u Cacilendu, ili...?
Koliko god da su Ćaciji, ovo ne bi uradili. Malo Ai i Fotošopa.
Hala sportova Pinki u Zemunu ne otkupljuje jagodeKoliko su placali jagode u doba Vuciceve prve vladavine, tamo 98-99-e?
Ma cacilend he postavljen tamo da strasi mariniku.Pa rekli smo da je opozicija koja je ostala u Skupštini Vučićeva. Normalno da joj je javio Vučić.
Koji napadac, neki podmetnuti napadac na teroriste i paravojne formacije u Caciparku?Napadač se sam deklarisao...i to što sad sve vreme perete ruke od njega je pederski...
Igrao sam tamo kosarku kada sam kao seljacko dete iz osnovne dosao u Beograd.Hala sportova Pinki u Zemunu ne otkupljuje jagode