Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.475
A joj, historija za prvi osnovne? Ti si školu vidio samo izvana dok si pometao lišće oko nje za jednu žvaku.a nemate najnoviju romatizovanu hrvatsku historiju za prvi osnovne?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A joj, historija za prvi osnovne? Ti si školu vidio samo izvana dok si pometao lišće oko nje za jednu žvaku.a nemate najnoviju romatizovanu hrvatsku historiju za prvi osnovne?
Vučić je dao znak za početak, a njoj naložio da snima. I da od toga prave predstavu.X
Jel počelo kad je ona dala znak za početak?Kako drugačije objasniti da njen snimak počinje pre prvih pucnjeva?
Pogledajte prilog 1804490
Od vaših.
ne bi me čudilo, vama je sve normalno dok se lažeA joj, historija za prvi osnovne? Ti si školu vidio samo izvana dok si pometao lišće oko nje za jednu žvaku.
Vučićev čovek. Za dobrah honorar pristao da odigra ovu ulogu, kao i Marinika svoju.Terorista,blokader,hladno pucao u coveka u Pionirskom parku! Psovao je da ce da pobije sve tamo!Kad su ga uhapsili , rekao je da je zeleo da ga policija ubije!Kakav scenario terorista!Da je hteo da ga ubiju,ne bi podigao ruke i predao se! Kukavica štrokaderska!Odgovaraćeš,fukaro
Pogledajte prilog 1804492
sećam se nekih utakmica uoči raspada SFRJНапред наши, католик се плаши! Тоо лутко!
a jbg mala penzija, Žuti delilii "petooktobarku"Vučićev čovek. Za dobrah honorar pristao da odigra ovu ulogu, kao i Marinika svoju.
Jeste, vucic ubija ljude, puca, ne stedi nikoga.
Da si ti živ i zdrav, petooktobarka je bila super u poređenju sa Slobinih 800 milijardi, od kojih si mogao šibice da kupiš.a jbg mala penzija, Žuti delilii "petooktobarku"
Sa njom ni golubove da nahraniš

Perete ručice od vaših blokaderosa?Vučićev čovek. Za dobrah honorar pristao da odigra ovu ulogu, kao i Marinika svoju.
Jel to GTA V pa pali metkove u benzin?"Probao sam da prospem benzin i neki čovek je naišao, ispalio sam par metaka u benzin, neki čovek je naišao pa sam ispalio metke u njega. Nervira me zauzimanje centra grada. Benzinom sam zapalio štator, sipao sam u Francuskoj ulici. Hteo sam da me ubijete jer više ne mogu da živim."
To je izjavio napadač.
Живимо у држави у којој имамо шатре у главном граду, испред Народне скупштине и Председништва и ту обитавају неки људи, многи проблематичног психо-ментлног стања.
Napadač je jasno rekao zašto je to uradio. Očigledno se vidi da čovek nije u vinklu. Ostrašćen a priglup pojedinac. A zašto ovo ne osudjujete, ja stvarno ne znam..alooo, upucan je čovek....
Izgleda da su u Ćacilendu korišćena oba.Samo nastavi, batina ima dva kraja.
Jeste, vucic ubija ljude, puca, ne stedi nikoga.
Svi ti se smeju. Prestani da se brukas.X
Pucati na ljude zato što su različitog političkog opredeljenja?? Rezultat višemesečnog blokaderstva, mržnje, nasilja, lomljenja, paljenja...opadanjem interesovanja iz nemoći je još veća želja za ZLOM! Terorizam na delu! Hitno uhapsiti i osuditi najstrožijom kaznom!
Otkud ti taj zaključak? Studenti su budućnosti, bezrezervna podrška njima.Perete ručice od vaših blokaderosa?

Osudjujem, kao što osudjujem i blokade fakulteta i čega sve ne..šta tu nije jasno?Живимо у држави у којој имамо шатре у главном граду, испред Народне скупштине и Председништва и ту обитавају неки људи, многи проблематичног психо-ментлног стања.
Видиш ли ту нешто необично и за осуду?