DarkMoon
Legenda
- Poruka
- 57.211
Ovaj za veleizdaju treba da bude streljan, on nije samo lopov koji sve otima nego i veleizdajnik.Тако ће и онај што је пореклом Шиптар.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovaj za veleizdaju treba da bude streljan, on nije samo lopov koji sve otima nego i veleizdajnik.Тако ће и онај што је пореклом Шиптар.

Ma jok to su naprednjaci zrtvovali jednog cacija.Evo sta je bilo...
Jutarnja kafa + rakija u Ćacilendu...
Od šest praznih šatora u sedmom su sedeli:
- deda Mirko (78) penzionisani radnik UDBE
- deda Dragoslav Draža (80) penzionisani KOS-ovac
- baba Ðurđa (71) mladja prilika za obojicu...
Svadja je izbila oko Ðurđe...
Mirko...koji je više popio...i došao sa tetejcem da čuva šatore...je zamerio Draži što je namigmuo Ðurđi...
I tu je nastao kurcsluz...
...

Ma jok to su naprednjaci zrtvovali jednog cacija.
Ako ništa drugo sad si i ti priznao da nisu pametni. Samo mi je čudno što se zalažeš da ljudi za koje eto i sam vidiš da nisu pametni vode državu.Kakve rezolucije? Oni da su pametni pravili bi šatorska naselja u centru svakog većeg grada, da im ne spava narod po ulicama

Komentar se odnosio na Evropljane. Dezurni botovi tvrdi kako su u rezoluciji pomenuli cacilend, a njihovi beskucnici postavljaju satore po trotoarima.Ako ništa drugo sad si i ti priznao da nisu pametni. Samo mi je čudno što se zalažeš da ljudi za koje eto i sam vidiš da nisu pametni vode državu.
Samo ću da primetim kako naši ljudi idu kod njih da žive, a ne oni kod nas.Komentar se odnosio na Evropljane. Dezurni botovi tvrdi kako su u rezoluciji pomenuli cacilend, a njihovi beskucnici postavljaju satore po trotoarima.
Oskar naredio paljevinu da bi pred ćacijima imao opravdanje zašto im sklanja Ćacilend, a mora da to uradi zbog Rezolucije Evropskog parlamenta![]()
Ili opomena od nekoga, ili je ćaci kenjao sa cigarom u ruci, nema treće![]()
Sad će da isceniraju kako je neki blokader pucao na Ćacadi zapalio Ćacilend..
![]()
Imaju li tamo još neke šatore osim tih belih?

prva je objavila Marinika, svuda ona stigne...Kakva akcija, kao da ga je sam Satro Informer smislio. Kamera snima napadaca, sve laganice sa kantom kako se sunja, pa pucanj, pa ispitivanje... Aco, pa ovo nije nista bolje od onih silnih "atentata" koji su odjednom prestali.
Čestitam !
Ložili ste ložili, pumpali i dinstali,
i evo rezultata:
Čovek bi da da život za nečiju fotelju.
Čestitam !