Brioso
Aktivan član
- Poruka
- 1.477
Ipak je glavni Informer Aca Informacija.prva je objavila Marinika, svuda ona stigne...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ipak je glavni Informer Aca Informacija.prva je objavila Marinika, svuda ona stigne...
Ништа што "Градска чистоћа" не може да уведе у ред за четрдесет и осам сати.Kako saznajemo, on je ranio jednu osobu, a povrede nisu opasne po život.
- Osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela pokušaj ubistva i izazivanje opšte opasnosti - kaže izvor "Blica".
Na lice mesta uskoro bi trebalo da stigne i dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.
Pogledajte kako izgleda kamp u Pionirskom parku (Ćacilend) u ovom trenutku:
Pumpaj dalje,
ima još budala koje bi život dale Mili za fotelju !
Имаће одговарајућу терапију, бригу и негу. Први пут у животу ће да се опусти.
bas kad se izglasao zakon o EKSPO i drugim glupostima, jedan dedica sa kanisterom benzina je nekako protekao tim 50tak pajkana...za sat vremena se javio: dzukela siptarska vucic i zlatibor loncar...koja budala moze da poveruje da je ovo istina???
Ko, Bogdanović ?
Pumpaj dalje,
ima još budala koje bi život dale Mili za fotelju !

čudi me Petar Dejan Milan Dragan nije imao info?Ipak je glavni Informer Aca Informacija.
глупост, у ово неће поверовати ни баба сераhttps://www.kurir.rs/vesti/politika/9809565/vladan-andjelkovic-koji-je-pucao-ispred-skupstine
OVO JE VLADAN ANĐELKOVIĆ KOJI JE PUCAO ISPRED SKUPŠTINE: Teško ranio nevinog čoveka, poneo i KANTU BENZINA (FOTO)
"NERVIRAJU ME OVI ŠATORI, URADIO SAM TO DA BI ME POLICIJA UBILA" Ovako je saslušan Vladan Anđelković https://www.kurir.rs/vesti/politika...edium=web_article&utm_campaign=adria_internal
![]()
тачно, први новембар је ту. пред 15.03 смо имали сценарио са тобож брзо процурелим снимком и тобож припремом ''државног удара''Postoje dve opcije. Prva je da će ubitačno optuživati blokadere i "zgubidane"
какви јадни мали?!?! па јеси ти ћорав? онај што је потом скочио ко опарен и храмљао је НЕКО КРМЕ ДЕБЕЛО ОГРОМНО, ТИПИЧАН ЋАЦИ КРИМОС...da je to neko njihov ušao da tamani jadne male studente
Uskoro interviju sa tim likom haha https://www.kurir.rs/vesti/politika...a-andjelkovica-koji-je-pucao-ispred-skupstine

ако је он студент ја сам ГЕТЕ или никола теслаStudent koji je ranjen. Otac dvoje dece,obrijana glava,gabariti zavidni,teretana.Nelogicnost. Ko kaze da knjiga i sport ne mogu zajedno.![]()
bas kad se izglasao zakon o EKSPO i drugim glupostima, jedan dedica sa kanisterom benzina je nekako protekao tim 50tak pajkana...za sat vremena se javio: dzukela siptarska vucic i zlatibor loncar...koja budala moze da poveruje da je ovo istina???
глупост, у ово неће поверовати ни баба сера
тачно, први новембар је ту. пред 15.03 смо имали сценарио са тобож брзо процурелим снимком и тобож припремом ''државног удара''
какви јадни мали?!?! па јеси ти ћорав? онај што је потом скочио ко опарен и храмљао је НЕКО КРМЕ ДЕБЕЛО ОГРОМНО, ТИПИЧАН ЋАЦИ КРИМОС...
ово је толко провидно...
Mogao bi i u informer da dodje sta mu fali.Lik ima LIVE intervju iz marice...
Pa ovo je smesnije od Vujadinovog "curenja podataka"...
...
Nego...reci ti meni...kakva je to drzava i DB...ako im naoruzan terorista sedi ispred Skupstine Srbije?
Nekidan im je 100 m dalje cak i bomba eksplodirala i raznela stan...
Dakle sta rade sluzbe (sem sto uredjuju naslovnicu Informera i šaraju grafite po gradu), ako im se bombaši i revolveraši šetaju oko zgrade Skupstine?
...
Kakve službe, uspavani narode ?
Ti i ja smo bitni i mi smo država.
Vidiš li koliko neodgovornih lupeta ovde po forumu,
svi misle da će neka "služba" sve da sredi.
Oni ća da razvašare, a mama će da spremi posle
Hahahaha, buahahaha
![]()

Mogao bi i u informer da dodje sta mu fali.