Gore beli šatori ispred Skupštine Srbije, u "ćacilendu" (video)

Kako saznajemo, on je ranio jednu osobu, a povrede nisu opasne po život.

- Osumnjičenom se na teret stavljaju krivična dela pokušaj ubistva i izazivanje opšte opasnosti - kaže izvor "Blica".

Na lice mesta uskoro bi trebalo da stigne i dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu.

Pogledajte kako izgleda kamp u Pionirskom parku (Ćacilend) u ovom trenutku:
Ништа што "Градска чистоћа" не може да уведе у ред за четрдесет и осам сати.

Postoje dve opcije. Prva je da će ubitačno optuživati blokadere i "zgubidane" da je to neko njihov ušao da tamani jadne male studente ili će samo da ćute dva dana ili ubace neku afericu, Brnaba će nešto da izvali i mi ćemo da se smejemo tome. I o ovome samo ti-ću.
Mi smo jednostavno mentalan narod koji i treba istrebiti jer bukvalno ništa dobro i ne zaslužujemo. Pojeli smo mi i gora gowna od ovih, nije ovo ništa.

Pumpaj dalje,
ima još budala koje bi život dale Mili za fotelju !

Nego...reci ti meni...kakva je to drzava i DB...ako im naoruzan terorista sedi ispred Skupstine Srbije?

Nekidan im je 100 m dalje cak i bomba eksplodirala i raznela stan...

Dakle sta rade sluzbe (sem sto uredjuju naslovnicu Informera i šaraju grafite po gradu), ako im se bombaši i revolveraši šetaju oko zgrade Skupstine? :ceka::ceka::ceka:

...

180507_napadc_f.webp
Student koji je ranjen. Otac dvoje dece,obrijana glava,gabariti zavidni,teretana.Nelogicnost. Ko kaze da knjiga i sport ne mogu zajedno.

https://www.kurir.rs/vesti/politika/9809565/vladan-andjelkovic-koji-je-pucao-ispred-skupstine

OVO JE VLADAN ANĐELKOVIĆ KOJI JE PUCAO ISPRED SKUPŠTINE: Teško ranio nevinog čoveka, poneo i KANTU BENZINA (FOTO)​

"NERVIRAJU ME OVI ŠATORI, URADIO SAM TO DA BI ME POLICIJA UBILA" Ovako je saslušan Vladan Anđelković https://www.kurir.rs/vesti/politika...edium=web_article&utm_campaign=adria_internal

:srecan:
глупост, у ово неће поверовати ни баба сера
Postoje dve opcije. Prva je da će ubitačno optuživati blokadere i "zgubidane"
тачно, први новембар је ту. пред 15.03 смо имали сценарио са тобож брзо процурелим снимком и тобож припремом ''државног удара''

da je to neko njihov ušao da tamani jadne male studente
какви јадни мали?!?! па јеси ти ћорав? онај што је потом скочио ко опарен и храмљао је НЕКО КРМЕ ДЕБЕЛО ОГРОМНО, ТИПИЧАН ЋАЦИ КРИМОС...

ово је толко провидно...

глупост, у ово неће поверовати ни баба сера

тачно, први новембар је ту. пред 15.03 смо имали сценарио са тобож брзо процурелим снимком и тобож припремом ''државног удара''

какви јадни мали?!?! па јеси ти ћорав? онај што је потом скочио ко опарен и храмљао је НЕКО КРМЕ ДЕБЕЛО ОГРОМНО, ТИПИЧАН ЋАЦИ КРИМОС...

ово је толко провидно...

Ma ne bre. Studenti su to. Koji hoće da uče. Pa tu su oni , da budu na oku pod krilom precednika koji dan i noć motri na njih. Pa ne bi valjda naš precednik dozvolio da mu se tu pred nosom nalegu neki kriminalci, pobogu

Nego...reci ti meni...kakva je to drzava i DB...ako im naoruzan terorista sedi ispred Skupstine Srbije?

Nekidan im je 100 m dalje cak i bomba eksplodirala i raznela stan...

Dakle sta rade sluzbe (sem sto uredjuju naslovnicu Informera i šaraju grafite po gradu), ako im se bombaši i revolveraši šetaju oko zgrade Skupstine? :ceka::ceka::ceka:

...

Kakve službe, uspavani narode ?
Ti i ja smo bitni i mi smo država.

Vidiš li koliko neodgovornih lupeta ovde po forumu,
svi misle da će neka "služba" sve da sredi.

Oni ća da razvašare, a mama će da spremi posle

Hahahaha, buahahaha
😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣

дакле шта је епилог ?

послали свог лудака, д одглумата тобож долази са канистером, упада у шатор... ту одмах каоизлази из суседног шатора гормада набилдована ћелава , потом та громада заскаче у страну ....каовидео пиштољјел...
а потом та ћелава дебилчина или лажни студент се удаљава храмљући што је производ претходног пада

ДАКЛЕ НА КРАЈУ ЕНМАМО НИКОГ МРТВОГ а тобож дошо нааоружан...

па као пуцо сам у бензин!!!

што ниси га мого само пруст и шибицом запалит ?

а она као папагај понавља :
хтео сам да ме убијете ....

а полицајца га испитује ту на бетону А ЗНАМО ДА СЕ ТО НЕ РАДИ ТАКО И ДАТО НЕ СМЕ ЧИНИТИ ПОЛИЦАЈАЦ!
и наравно тог пандуракоји испитује овог , одма снимају и одма се пушта у јавност и медије!

а председник се ванредно обраћа ...

вучићевићев свињформер већ у екстази свршавања ...

СР.АЊЕ господо обично њесра

Back