Gore beli šatori ispred Skupštine Srbije, u "ćacilendu" (video)

Не секирајте се!

Исто се десило и код наше браће близанаца!

OPSADNO STANJE U ZAGREBU! Upucan muškarac, sve vrvi od policije, napadač POBEGAO​

Zasad nepoznati muškarac upucan je u nogu

Sve je puno policije u ulicama koje okružuju Muzej suvremene umetnosti

https://www.blic.rs/vesti/svet/opsadno-stanje-u-zagrebu-upucan-muskarac-sve-vrvi-od-policije/38fn5ph

(VIDEO) EVO ŠTA SE DESILO U "ĆACILENDU"! Pucnjava, pa vatra, policajci vikali: "IZAĐI NAPOLJE SA PODIGNUTIM RUKAMA"​

Kako saznajemo, Hitna pomoć je dobila dojavu da je jedna osoba ranjena u eksploziji plinske boce, međutim, dolaskom na lice mesta utvrdili su da je muškarac ranjen vatrenim oružjem u desnu butinu. On se trenutno nalazi u stabilnom stanju.

https://www.blic.rs/vesti/hronika/e...ledajte-snimak-prvo-pucnjava-pa-vatra/0k4ys42
не хистериши

толко си се већ испросипао на овој теми...

сачекај мало да неко стручан каже нешто о томе
за разлику од тебе ја сам око оваквих ставри ипак стручнији а ти обичан аматер и лаик

Прво, кад сам чуо пожар, помислио сам да нису боце плинске експлодирале приликом нестручне употребе или заборавности неког од ћаћција ?
јер ипак је хладније а у шаторима знамо да је било и плинских боца, бар сам их приметио оно у марту када су их тамо псотавили , онај ћаци из добоја је причао како имају и плинске боце...
То теби лаиче није пало на памет јел...
Може она да есплодира и ако неки метак у њу погоди јел... И Ето пожара...

Али ти си већ почео овде да хистеришеш , да контработујеш као и мариникица којасе појавила са ''снимцима''

Народе, мени ово мирише на сценарио, на ону игранку из скупштине кад сусе ноншалатно добацивали тј гађалиса бакљама и димљацима..Што се тиче тих снимака које је одмах ''ухватила'' Мариника...

Но добро идемо даље:

Pucnjava pa požar u "Ćacilendu": Jedna osoba ranjena, jedna uhapšena

10:34 > 11:50​

Beogradska policija je uhapsila jednog muškarca ispred Skupštine Srbije, zbog sumnje da je iz vatrenog oružja ranio drugog muškarca. To se dogodilo kod "Ćacilenda" gde je izbio požar.

Закључујемо да је прво дошло:
- до пуцњаве
- потом до пожара...

Hitna pomoć je u 10.18 časova dobila poziv iz policije u kojem je rečeno da je ispred Skupštine Srbije eksplodirala plinska boca, a na mestu događaja je ekipa zatekla muškarca povređenog iz vatrenog oružja, rečeno je FoNetu u Hitnoj pomoći.

Portparolka te službe Ivana Stefanović navela je da je reč o muškarcu starosti 57 godina i da je on u stabilnom stanju prevezen u Urgentni centar.

Nakon toga je došlo do požara u jednom od šatora u takozvanom "Ćacilendu".

Vatrogasci su lokalizovali požar i rade na dogašivanju.

ето гацдакле помиње се ПЛИНСКА БОЦА . мој син ми је рекао, па браво тајо одмахси помислио на то...

а алтер его овде почео да хистерише те ово , те оно , те гашић ... (то сагашићем је тек пар екселанс глупост)

идемо даље...

https://www.facebook.com/reel/834083975658690

међутим на овом снимку видимо следеће-
мушкарац који храмље је изашао из шатора и удаљава се поред (узрокњеговог храмљања не знамо , јер снимак почиње како он већ храмље, дал је пре био пуцањне знамо)... потом , видимо полицајце како иду ка шатору па можемо претпоставити даје био пуцањ и да је то разлог оног храмљања мушкарца...
чујемо више пуцњева...
тадпочиње и пожар али нсимо чули ЕСКПЛОЗИЈУ ПЛИНСКЕ БОЦЕ ? док су им полицајци испред шатора и упоззоравају их да изађу с подигнутим рукама
дал је неко подметно пожар од њих изнутра?

очито...

угланвом је било наоружаних мушкараца у шаторима који су пуцали ...обрачун кримоса између себе ?

Samo nastavi, batina ima dva kraja.
То овај жандармерац најбоље зна.

images

Čestitam !

Ložili ste ložili, pumpali i dinstali,
i evo rezultata:

Čovek bi da da život za nečiju fotelju.
Čestitam !
kaže Vučić da je to neki čičojle sa prangijama a mirovinu dobija od 2009-te

dakle petolistopadsku a ne Titovu
dovoljno da zdrav poludi

srećne vam provizije od žute privatizacija preko noći na vlast ponovo zaboravite

Jesam li ja to dobro razumeo da su se tamo međusobno upucavali?
да јеси

једино ако сад то снс картел ен окрене па каже блокадери су послали неке своје лудаке у шатор да пуцају у оне ћаци које оће да ''учу'' ...

олош бре! а шта си ти мислио...

kaže Vučić da je to neki čičojle sa prangijama a mirovinu dobija od 2009-te

dakle petolistopadsku a ne Titovu
dovoljno da zdrav poludi

srećne vam provizije od žute privatizacija preko noći na vlast ponovo zaboravite

Nije važno šta kaže Vučić,
već činjenica da neko ide golim grudima na metak.

Eeej, da da svoj mali jadni život
i usput uzme život isto tako nekom jadniku.

Pumpanje nije dobro !

ljudi smirite se...ne idite u osvetu...ne vadite pištolje i kalaše...vratite se...sve će to aco riješiti...
...
a ako žrtva premine e onda....

Pa kad su u šatore gurnuli sav otpad Srbije...i jos im dali oruzje...razni dileri, robijasi na odsustvu, Hofmani i DB penzosi sa tetejcima...

A sve to tik do glavne drzavne institucije = Skupstine Srbije...

Znaci...na celu drzave su psihopate i bolesnici...sem sto su i izdajnici...

....

Биће нам досадно кад га будемо сменили и победили, па кад не буде више имао ко да му ебе мир и стабилност.
Имаће одговарајућу терапију, бригу и негу. Први пут у животу ће да се опусти.

Back