- Poruka
- 9.626
Можете једино под прозор да му пљуцнете и изгланцате ципеле. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ostaće u narodnom sećanju upamćen sa inicijalima S.S.Da li u poslednjih 10 godina na Jutjubu ima sramniji namešteni intervju nekoga ko nije političar:
Strašno. Podseća na intervju Vučelića sa Miloševićem od pre 30 godina.
Preporučio bih mu, ako čita ovo, da se raspita zbog čega je Džoni uzeo pseudonim Petrović Petar?
Ima. Evo:Da li u poslednjih 10 godina na Jutjubu ima sramniji namešteni intervju nekoga ko nije političar
Ком народном сећању - међу пар хиљада, колико вас има?Ostaće u narodnom sećanju upamćen sa inicijalima S.S.
Колико ја знам, вас страних плаћеника је само пар хиљада, остало смо ми, Срби.Ком народном сећању - међу пар хиљада, колико вас има?
Argumentacija tog tipa, samo na mnogo jadnijem nivou:Da li u poslednjih 10 godina na Jutjubu ima sramniji namešteni intervju nekoga ko nije političar:
7rhSJQr5tj8
Strašno. Podseća na intervju Vučelića sa Miloševićem od pre 30 godina.
I stand corrected:Dakle, može mu se pola oprostiti jer je cropetro u ovom videu Šargića izvređao očigledno u pripitom stanju. Međutim, u međuvremenu je naš poznanik, CroPetroForever potpuno trezan, obrisao video koji je imao sa Šarićem i postavio tri krateža od par minuta kao dokaz da je dugi video nekada postojao.
Jad i beda od cropetro tj. od Homo Diadorensisa.
Pozvao bih Šarića da ga javno prozove i pita iz kog razloga je obrisao intervju sa njim.
Poznato je da ne podnosiš Šargića, retko ko može da sluša nebuloze koje izvaljuje samo ovo je eklatantan primer onoga što sam ti govorio. Podržavaš takođe lažnog istoričara koji valja teze kako nikad nije bilo Srba u Dalmaciji i kako su se neki Vlasi iz 17-18 veka pretvorili u Srbe.
Sad bi bilo baš interesantno videti Šargićevu reakciju.
Ajde nemoj zezati, tebi. Logika neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj ovde ne drži vodu. Ovaj komični istoričar-arheolog zna manje i od Šargića.. Prvo je krenuo sa DNK dokazima i brojanjem krvnih zrnaca što je nekima ovde na forumu odgovaralo, sad kad mu ta teorija ne odgovara onda bira teoriju da možeš biti šta hoćeš. Nisam video neku razliku između njega, Šargića ili Šarića, o istoriji pojma nemaju samo svako ima svoje metode i tumačenja...Je li se to meni obraćaš? Na koga misliš?
Ispljuva Radivoja Radića na mrtvo ime, ko nikad:
Ispljuva Radivoja Radića na mrtvo ime, ko nikad:
Svi izvori pisani se pogrešno tumače; Porfirogenit falsifikat iz XVII veka, govore uglavno o najezdi slovenskih ratnika a retko o kolonizaciji ali što ih ima stotina to nije bitno, laže i car Lav VI, laže i jermenska istorija, arheološki nalazi to isto loše tumače ljudi nema ih dovoljno da se prikaže veća kolonizacija već samo malo, to što u predanju pamti se staro stanovništvo pre seobe, Kriči, Rimljani, Grci,...itd. to nbtn totalno nema veze nema veze sa seobom Slovea, antropološki nalazi isto to nema veze loše se tumači, lingvistički nalazi isto to sve samo dogma, sve se negira, negira se metateza likvida, negira se kontekst istorijskih okolnosti, Justinijanova kuga to nije vezano, mračni vek VI sa nekoliko kataklizmičnih događaja i erupcija to totalno nebitno nema veze, severnoatlanski oscilator isto nebitno, nebitne su sve migracije kojih je bilo u to vreme...dakle ni DNK ne valja, sad kad su stigli rezultati DNK istraživanja, onda je Srpski DNK projekat, koji je u suštini nezavisan i uglavnom odvojen od krugova zvanične nauke, i to ne valja...to je anti-Srpski DNK projekat koji lažira rezultate.
50.000 stranica koje se mogu napisati o svim različitim aspektima, to je sve loše tumačeno, tendenciozno, falsifikat, relativizuje se ili prosto kao pristalica neke jeretičke organizacije kaže neki čovek ne veruje u to jer se ne uklapa u njegovu dogmu.
Ali, s druge strane, jedna mala rečenica koja pominje Mihailo Atalejat nekakve Albane, za koje niko nije siguran imaju li ikakve veze sa Albancima i koji su došli iz Apulije, te koje razlikuje ih od Arbanasa...dovoljna da se kompletna fantazija iskonstruiše i to nekim ljudima deluije uverljivo.
Dakle, da li se može zamisliti uopšte neki veći primer licemerja, pored ovih duplih aršina koje primenjuju (ne mislim sad na Šarića uopšte specifično, nego na masu ovih autora i ljudi što se pojavljuju po društvenim mrežama i identifikuju kao autohtonisti) ljudi koji se lože na ove teme?
Јеси ти мене добро рсзумео?
Ne znam zašto si se osetio prozvanim; nikakve veze sa tobom objava nema.
Koji narod?Pogledao sam i do kraja; znači, narod sa Kavkaza na Bliski istok, pa na Apeninsko poluostrvo, pa na Balkan.