Mrkalj
Buduća legenda
- Poruka
- 37.250
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo razmišljanje itekako ima smisla. Jedini protivotrov je (ekonomska) suverenost i naučno-utemeljeno insistiranje na srpskom imenu. Od toga svega teško da išta ima jer smo izbušeni stranim službama kao švajcarski sir.U međuvremenu, mim stranice su postale veoma popularne, ne samo za zezanje već i za plasiranje ozbiljnih političkih poruka (npr. litije i ostala dešavanja u Crnoj Gori), a dvije stranice su imale poseban pik na Šarića i njihova teorija još tada je otprilike bila sledeća: uvijek ozbiljna hrvatska služba vidi da su tisućljetni san i država pukli kao tikva, da će popis pokazati da nestaju u takvoj mjeri da je upitan opstanak svega, pa se sa ustaških podešavanja polako okreću ka jugoslovenskim-konfederativnim, kako bi u njoj pronašli inkubator za svoju lešinu, a za to je potrebno pripremiti teren u Srbiji, te da je Šarić dio te priče, odnosno dio službe koji je tu da tradicionalno glupim Srbima sipa medne riječi u uši.
ali ovo sa pozivanjem na Ljubu Dimića posebno mi je neobično. Videću da proverim šta tačno znači Šarićeva tvrdnja da je čak i Dimić lično stao iza njega.
Мислим да нам је човек пријатељ а мало их имамо и користи какав такав утицај у добре сврхе већ се појављује реномирани историчар Јаковина који дели добре ставове према Србима.
Дакле у тешким временима шака доброте вреди више од вреће мудрости .
Објективно знање и рсзграничење науке од политичког утицаја.Šarić je uticao je na Jakovinu?
Објективно знање и рсзграничење науке од политичког утицаја.
Не! Само сам указао да је он био први јавно а за њим Јаковина.Ne razumem, je li ga to Jakovina citirao nešto?
Мислим да нам је човек пријатељ а мало их имамо и користи какав такав утицај у добре сврхе већ се појављује реномирани историчар Јаковина који дели добре ставове према Србима.
Дакле у тешким временима шака доброте вреди више од вреће мудрости .
Losa je ostao zakleti Jugosloven.Dobro i malo je iz kosmopolitskije sredine, da je imao nesrecu da odraste u nekom Splitu, Zadru... kuku sad mi gostovao kod Lose![]()
Не! Само сам указао да је он био први јавно а за њим Јаковина.
Нигде их не поредим већ их повезујем са државом из које долазе.
A Hebo ga ko da si iz Bosne niko nije govorio da je Saric ucino Jakovinu poznatim rekao sam da je Saric izasao sa prosrpskim stavovima da je to odjeknulo zatim Jakovina ili bar stavovi Jakovine nisu prenoseni kod nas. Kako god bilo poenta je veca u onome sto sam napisao pre toga.Ne znam na šta misliš; Tvrtko Jakovina je bio poznat davno pre Šarića; niže veze.
A Hebo ga ko da si iz Bosne niko nije govorio da je Saric ucino Jakovinu poznatim rekao sam da je Saric izasao sa prosrpskim stavovima da je to odjeknulo zatim Jakovina ili bar stavovi Jakovine nisu prenoseni kod nas. Kako god bilo poenta je veca u onome sto sam napisao pre toga.