Pumpaj Dinstanović
Zaslužan član
- Poruka
- 105.045
Slazem se, ali dokaz, istina, je u argumentu, a ne u autoritetu.
Tačno. Bitno je šta kaže, a ko kaže.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slazem se, ali dokaz, istina, je u argumentu, a ne u autoritetu.
Што онда Вељковић тражи диплому као услов за ТВ дуел?Tačno. Bitno je šta kaže, a ko kaže.
Зато што Шарић своју крије као змија ноге, што је само по себи сумњиво за неког ко тврди да је дипломирао, магистрирао и докторирао. Испуњењем тог услова би отклонио сваку сумњу, али он не предузима поводом тога ништа више од сликања дипломе телефоном и приказивањем слике на телефону у Шојић-стилу, фали само да замоли да се зумбира.Што онда Вељковић тражи диплому као услов за ТВ дуел?
Одовор је - нетачан. Покушајте опет.Зато што Шарић своју крије као змија ноге, што је само по себи сумњиво за неког ко тврди да је дипломирао, магистрирао и докторирао. Испуњењем тог услова би отклонио сваку сумњу, али он не предузима поводом тога ништа више од сликања дипломе телефоном и приказивањем слике на телефону у Шојић-стилу, фали само да замоли да се зумбира.
Ужасно си досадан и незанимљив. Имао си кудикамо смисленије објаве од Колета и зато те нисам игнорисао онда кад сам њега, али све више показујеш да сам погрешио, па можда ипак будем преиспитао првобитну одлуку.Одовор је - нетачан. Покушајте опет.
То не мења на ствари да ниси разумео постављено питање, напосе реч "онда" на шта се односила, а односила се на Ку-ову тврдњу https://forum.krstarica.com/goto/post?id=46035616Ужасно си досадан и незанимљив. Имао си кудикамо смисленије објаве од Колета и зато те нисам игнорисао онда кад сам њега, али све више показујеш да сам погрешио, па можда ипак будем преиспитао првобитну одлуку.
Што онда Вељковић тражи диплому као услов за ТВ дуел?
Je ti kažem da su ti misli felerične jer ti se redovno iščuđavaju gotovo svi.
Nije. Odnosi se na tvoje citirane misli, koje pominješ sa "nisam mislio..." .Ako je reč ovde o iščuđavanjima onih koji vide nekakvu potpunu kontradikciju u rečenicama onog tipa kao Vajferti su Srbi i Vajferti nisu srpskog porekla, to više govori o vama, nego o meni. I ne znam šta bih tu mogao slobodno dodati, a da ne prekršim Pravilnik i da ne bude rastumačeno kao uvreda (na konto inteligencije i zdrave pameti).
Nije. Odnosi se na tvoje citirane misli, koje tako i imenuješ.
Ne. Opet si pogrešio. Bolje da se vratiš na temu.Onda moram priznati da nisam primetio nikoga sem tebe, tako da je jasnije na kojoj je strani problem.
A nije ni u tome, da se ne lažemo. Samo ti je cilj, kako su mnogi primetili, da me malčice isprovociraš.![]()
Ne. Opet si pogrešio. Bolje da se vratiš na temu.
Cilj je osevtljivanje tvojih manipulativnih tehnika. U njima si natprosečno suptilan i tu ti odajem priznanje.
I, upravo si ti taj, koji sagovornike provocira, te oni neretko završe banovani jer se vode unutrašnjim osećajem pravde i pravdoljublja.
Nisam ja rekao da si ti krv, nego da provociraš sagovornike na perfidan način da oni koji ne umeju da se kontrolišu izgube kul i budu banovani.Joj, ne mlati, molim te.Ja kriv što neko ne ume da se ponaša?
Pa ko je ovde kovao zaveru, svima objašnjavao da sam ja onaj Pazarac, itd...i onda još ispadnem ja kriv za to što prijavim nekoga ko po 50. put pominje dosađuje sa tim, priča da imam gomilu klonova, itd...ali ne, uvek nekako, ja kriv. Samo ne onaj ko plete kompleksne mreže i svašta ovde radi protiv drugih forumaša.![]()
Nisam ja rekao da si ti krv, nego da provociraš sagovornike na perfidan način da oni koji ne umeju da se kontrolišu izgube kul i budu banovani.
Sve vreme vršiš laganu devijaciju sagovornikovih tvrdnji (al, "malo po malo" štono reče Brozović) kako bi izmigoljio iz ćorsokaka u koji te argumenti sateravaju; ovo sve od sinoć do sada svelo se na moju ispravku tvojih namerno falširanih tumačenja sagovornikovih reči.
Тврдити да било који народ ... Да напоменем да је то једна од најпогрешнијих ствари која се може урадити.
Треба се само сетити шта су све Хрвати у последњих пар векова "патентирали" као пра порекло па није тешко схватити да умеју само маглу да производе.
Ништа не може да ме увери да хрватски католички "магистар" мисли и хоће нама Србима само добро. То се не дешава.
Ja moram napomenuti da mi je od administracije Krstarice zabranjeno da komentarišem na ovu temu i da zato ne komentarišem. Napominjem da ću ovu izjavu koju sad pišem morati da istaknem svaki put kada se mašiš te teme.Pa ko je ovde kovao zaveru, svima objašnjavao da sam ja onaj Pazarac, itd...i onda još ispadnem ja kriv za to što prijavim nekoga ko po 50. put pominje dosađuje sa tim, priča da imam gomilu klonova, itd...ali ne, uvek nekako, ja kriv. Samo ne onaj ko plete kompleksne mreže i svašta ovde radi protiv drugih forumaša.![]()
Сечеш цитате па изгледају згодно...Petak...
Subota...
Sreda...
Ne znam kako noću spavaš sa ovim koji daje ovakve izjave. Ustvrdiš da je generalizacija za jedan narod "jedna od najpogrešnijih stvari", a onda redovno sve Hrvate tretiraš kao antisrpske radnike.
Сечеш цитате па изгледају згодно...
Цела реченица је: Тврдити да било који народ има више или мање памети од других... Да напоменем да је то једна од најпогрешнијих ствари која се може урадити.
Хоће рећи, народи на Балкану неће писати туђе историје.
Ја не покушавам да кажем шта други народи треба да мисле и истовремено не допуштам да мени неко из околине каже шта ја треба да мислим. Свако нека своје рекламира и нико не дира никога - поштено.
Стога сам потпуно против да разне појаве из иностранства нама говоре шта је и како је било. Можемо ми сами да се снађемо.
Које то Хрвате генерално? Критикујем једног хрватског католичког "магистра", који овде прича шарене приче и вуче наиван народ за нос.
Поменути "стручњак" је у једном видеу - издржао сам неких пола сата и нисам могао више јер не наиђох на једну чињеницу за то време - рекао да занемаримо припаднике Е-В13 (друга најчешћа код Срба), назвао је целу хаплогрупу Р1б геноцидном и покушавао је да направи митоманију од И2а.
По опседнутости са И2а и потпуном занемаривању Е-В13 се не разликује од других произвођача магле.
Делује као клиња који се није спремио за контролни па преписује... Толико се не разуме да не уме ни паметно да препише, само шта му треба, него све по списку. Нит' проверава нит' сам нешто истражује.Mislim da je, hajde sve to šarlatanstvo na stranu, njegov najveći problem što se rasplinjava previše. Isuviše je širok teren tema o kojima priča; mora da ga pod hitno radikalno suzi, i to višestruko. Primera radi, ne da sad priča o Tolkinu, sutra o Ukrajini, a prekosutra o Ilirima, već da odabere jednu temu i samo o njoj priča i nju istražuje, primera radi, mesecima u kontinuitetu. Tada mu se ne bi ni dešavalo toliko mnogo grešaka.
Делује као тв сапуница - колико епизода, толико пара. Ако нема "програма" - нула.
А ја се питам - чијих пара? Не сећам се обавештења да наплаћује предавања.
А ја се сећам неког предавања о Власима и Велесу/Волосу која је одржавао у Србији и наплаћивао. Има томе можда пар година.Rekao je da u Srbiji ne naplaćuje; van Srbije i ona digitalne tribine, naplaćivao je.
А ја се сећам неког предавања о Власима и Велесу/Волосу која је одржавао у Србији и наплаћивао. Има томе можда пар година.
Е тога се већ је сећам.Onlajn?
Па... Поседовање јутуб канала кошта (због опреме), осим ако не радиш помоћу штапа и канапа... И сва та разна гостовања итд, потребна је организација. Па чак и основно питање - од чега Шарић живи? Од чега се издржава? Сумњам да је од јутуб канала.Rekao je da u Srbiji ne naplaćuje; van Srbije i ona digitalne tribine, naplaćivao je.