Godine...

Nikada nisam bila sa nekim mladjim...Nikad ne reci nikad,ali...Neeeeee....
Preferiram starije...Ili makar zrelije (Posto godine nisu uvek dobar pokazatelj.......
:) )
Najveca razlika je bila +7 i nije pravila nikakve probleme....
Sada sam sa deckom koji je isto godiste...

Nikad nisam bila sa starijim deckom. Ja sam dete jos uvek i ne bih mogla s nekim ozbiljnim.
Znam da bih se osecala glupo. Pritom mislim na razliku od preko 2 godine, do tada mi je ok ( bar tako mislim posto nisam probala )

Kad sam bila mala, pa mi neko kaže da ona ima 20 a on 25 - odrasli ljudi, baš lepo.

A vid' sad, Šuška odrasla... :hahaha: idi molim te :P
Ih sad, odrasla :p
Mada, pre neki dan mi je jedan od boljih drugova rekao da sam se mnogo uozbiljila :neutral:
To je povezao sa time shto sam u jednom trenutku izabrala uchenje umesto bleje na klupici, i jer ne varam muza :neutral:

Ok mi je da dečko bude stariji (ti su mnogo zreliji nego ova boranije bar kod mene u školi što je moje god. i mladje). Mislim da mi je max. da bude stariji 4 godine... A ako mora da bude mladji, onda da je mladji godinu dana... Nekako mi je čudno da se zamislim s nekim puno mladjim od mene.. :confused: A i oni su tako nezreli...

Пре неки дан ми је другар дао формулу за израчунавање прихватљиве разлике у годинама... каже да је прихватљиво све што је +-sqrt(твоје године).

sqrt је иначе квадратни корен ;)

sqrt mojih godina je približno 4.5.
Ae, kad idem u plus je normalno, 24-25 godina... Ali baš da idem u minus :eek:
Stvarno ne mogu da zamislim sebe u ozbiljnoj vezi sa muškarcem (mladićem? detetom? momkom?) od 15-16 godina.
Reci tvom drugu da mu nije dobra ta formula :p

Пре неки дан ми је другар дао формулу за израчунавање прихватљиве разлике у годинама... каже да је прихватљиво све што је +-sqrt(твоје године).

sqrt је иначе квадратни корен ;)

Pametan neki decko i neka korist od C++!

Back