TEA_93
Domaćin
- Poruka
- 4.146
godina... maaaaaa varala si meeeee.....
xa!
smorila sam se....
xa!
smorila sam se....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sve je tako.....pogreshno
ribe moje godishte jure starije, shta ja da jurim, one iz obdanishta??:

da....da....to je tacnoXm, ja kad vidim momke moje godiste, kako skacu & idu kao majmooni kroz grad, malo razmislim.
Zar ja zelim uopste ista da imam sa takvom osobom?
Opste poznato je da mooskarci sporije sazrevaju.
![]()

obucice ce mamine stvari(iako su joj malo prevelike)

tako da nema to veze godine i veza sve je do izgledaznaci izgled izgled i samo izgled pre cu da budem sa nekom klinkom koja je 92 god a da je dobra riba nego sa nekom koja je 90 i koja je zrelija od te sto je 92 tako da zajebi godiste brate izgled je zakon pustite godine!!!

Slazem se da godine nisu mnogo bitne,ali ono,ni tu ne treba bas preterivati...Npr da devojka od 15 bude sa nekim od 30...ili jos gore one kombinacije matorih burzuja od 70-80 godina sa devojkama od 20 godina... 

a devojcica stvarno razvijena,izgleda starije,dobra riba sto bi rekli neki....

Ja se drzhim svog godishtaoduvek... ne znam zashto... nije planski.

I to što kažeš.LOL sta *** ja stanem pored cure koja je 90 pff to vec zena ***![]()

Još ste mali, pa to ne možete da ukapirate.Npr da devojka od 15 bude sa nekim od 30...ili jos gore one kombinacije matorih burzuja od 70-80 godina sa devojkama od 20 godina...![]()
ma kake godine...bitna su interesovanja i te stvarcice.....ja bi ladno mogla da budem sa 5 godina mladjim od sebe...na tom sam nivou i psihicki i fizicki![]()

U principu... još uvek je tako (sadašnji dečko je moje godište).
Ali imala sam izlete.
Dvomesečni do 87. i jedan malo kraći do 79.
A, da, i jedan kratak do mog godišta, al bio je mlađi dva meseca...![]()
offtopic