Godine...

malo je glupava tema ova mislim ovo o cemu pricate kakve imaju veze sad godine kad izgled i godine nemaju nikakve veza zasto bi sad recimo ja sam 88 godiste i ima klinaca po kraju koji su 91 imaju bradu kao popovi, ja 88 izgledam ono mladji od njih zato me i startuju klinke 92/93 misle da sam 90 lol JA SAM NA PAPIRU samo 88 a izgledom ko zna koje sam i murija me vise puta zaustavlja hehehe misle da nemam jos dovoljno godina za dozvolu hehehe. LOL sta *** ja stanem pored cure koja je 90 pff to vec zena ***:P tako da nema to veze godine i veza sve je do izgleda
znaci izgled izgled i samo izgled pre cu da budem sa nekom klinkom koja je 92 god a da je dobra riba nego sa nekom koja je 90 i koja je zrelija od te sto je 92 tako da zajebi godiste brate izgled je zakon pustite godine!!!

znaci izgled izgled i samo izgled pre cu da budem sa nekom klinkom koja je 92 god a da je dobra riba nego sa nekom koja je 90 i koja je zrelija od te sto je 92 tako da zajebi godiste brate izgled je zakon pustite godine!!!

:super:

Mudro zboris... :cool::lol: :klap: Slazem se da godine nisu mnogo bitne,ali ono,ni tu ne treba bas preterivati...Npr da devojka od 15 bude sa nekim od 30...ili jos gore one kombinacije matorih burzuja od 70-80 godina sa devojkama od 20 godina... :roll::roll::roll:

Opet zavisi sve od osobe do osobe i njene zrelosti....a danas,priznacete,generacije su sve naprednije i naprednije...poznajem dosta njih koje su '93-'92 a izgledaju minimum 2-3 godine starije,tako da pazite da ne omanete.... :hahaha::hahaha:

A da,ima kod mene u naselju devojcica '95 sa momkom '88.... pa vi vidite sta znaci "mladje-sladje"... :hahaha::hahaha: a devojcica stvarno razvijena,izgleda starije,dobra riba sto bi rekli neki....

Oduvek sam bila sa straijima od sebe.Nikad mi godiste nije bilo neki bitan kriteriujm,ali ti stariji su se uvek lepeli za mene.
Sa vrsnjacima ili mladjima od sebe nikada nisam imala posla.Ne zato sto nisam htela....cak su mi se i dopadali neki moji vrsnjaci,ali ja nisam njima bila zanimljiva.
Tako da....stariji su mi ocigledno sudjeni.
Godine za samu ljubav izmedju dvoje ljudi i nisu tako vazne.
Ali na vezu mogu mnogo da uticu.

LOL sta *** ja stanem pored cure koja je 90 pff to vec zena ***:P
I to što kažeš. :think:
Npr da devojka od 15 bude sa nekim od 30...ili jos gore one kombinacije matorih burzuja od 70-80 godina sa devojkama od 20 godina... :roll::roll::roll:
Još ste mali, pa to ne možete da ukapirate.

ma kake godine...bitna su interesovanja i te stvarcice.....ja bi ladno mogla da budem sa 5 godina mladjim od sebe...na tom sam nivou i psihicki i fizicki :mrgreen:
:mrgreen:

Back