Mima Laševska
Poznat
- Poruka
- 7.338
'88. do oktobra imam fore da budem teen 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

u kombinaciji sa razvedenom mamom koja ima 36 godina posto je sud odredio da 7 dana deca budu kod nje 7 dana kod bivseg muza ovaj kad naleti sedmica da deca nisu kod nje ona lepo zovne mog druga
da se igraju kod nje kuci
i ovaj moj drug to jedva doceka
tako da svako druge sedmice on ide sa njom se igra
u njenoj kuci hehehehe ludilo zivimo u mnogo crazy time lol!!!gdje je moral?sta kazete na ovu varijantu moj drug 88 godisteu kombinaciji sa razvedenom mamom koja ima 36 godina posto je sud odredio da 7 dana deca budu kod nje 7 dana kod bivseg muza ovaj kad naleti sedmica da deca nisu kod nje ona lepo zovne mog druga
da se igraju kod nje kuci
i ovaj moj drug to jedva doceka
tako da svako druge sedmice on ide sa njom se igra
u njenoj kuci hehehehe ludilo zivimo u mnogo crazy time lol!!!

š'a imaš protiv matoraca... upoznao sam lika koji ima 31 i šeta klinku od 16 i po god![]()
Ajd sad meni nešto reci 8-)
Sto da ne ali na kracim deonicama!(sprint)
Sve u granicama normale..... "devojka" sa 15 godina moze biti sa covekom koji je 20 godina stariji od nje jedino ako ima neke interese.....................................................
To svakako!(sponzorusa whitout brain)
Sve u granicama normale..... "devojka" sa 15 godina moze biti sa covekom koji je 20 godina stariji od nje jedino ako ima neke interese.....................................................
Odogovor na tvoje pitanje je - da.Da,razumem sta hoces da kazes.
Da bih mogla ''propustiti''mladost,tj.da ne iskoristiti je na pravi nacin ,zezajuci se,ako bih bila sa nekim malo vise starijim?

Šta mi fali? Bolje da si pitala šta mi ne fali.kapiram...Al s druge strane-sta tebi fali?
Mozes sad da nadoknadis ono sto mislis da si propustio...Neki to shvate sa 50god,da nisu imali pravu mladost...E to je problem.
Ali ne mogu da vam opisem kako se oni dobro slazu!I predivno i sretno zive!
Pa da li vam smeta da idemte sa nekim koji je dosta stariji ili mladji od vas?
Tj. Da li su vam godine bitne?