Godine...

sta kazete na ovu varijantu moj drug 88 godiste:P u kombinaciji sa razvedenom mamom koja ima 36 godina posto je sud odredio da 7 dana deca budu kod nje 7 dana kod bivseg muza ovaj kad naleti sedmica da deca nisu kod nje ona lepo zovne mog druga:) da se igraju kod nje kuci:) i ovaj moj drug to jedva doceka:) tako da svako druge sedmice on ide sa njom se igra:)u njenoj kuci hehehehe ludilo zivimo u mnogo crazy time lol!!!

sta kazete na ovu varijantu moj drug 88 godiste:P u kombinaciji sa razvedenom mamom koja ima 36 godina posto je sud odredio da 7 dana deca budu kod nje 7 dana kod bivseg muza ovaj kad naleti sedmica da deca nisu kod nje ona lepo zovne mog druga:) da se igraju kod nje kuci:) i ovaj moj drug to jedva doceka:) tako da svako druge sedmice on ide sa njom se igra:)u njenoj kuci hehehehe ludilo zivimo u mnogo crazy time lol!!!
gdje je moral?
nikad pravi čovjek od njega... ali svaka mu čast kad može tako...
ja ne bih...

Sibil, do koliko godina su klinci? :mrgreen:

Sve u granicama normale..... "devojka" sa 15 godina moze biti sa covekom koji je 20 godina stariji od nje jedino ako ima neke interese.....................................................

Sve u granicama normale..... "devojka" sa 15 godina moze biti sa covekom koji je 20 godina stariji od nje jedino ako ima neke interese.....................................................

Sto to mislis?

Trebalo bi da neko sa 35-40 god.vec ima jedan deo zivota za sobom,neku zrelost,iskustvo.

Naravno,ima onih koji to nemaju,pa su na nivou nekog ko ima 20god.

Ja bih pre bila sa nekim od 40,koji je vec prosao i doziveo nesto u svom zivotu,nego s nekim koji tek pocinje,i o zivotu pojma nema.

A nisam sponzorusa.

Samo mi sve to nije nenormalno,ko sto moja drugarica misli da jeste,jer me privlace stariji.Ne znam sta je tu lose.

Sibil Vejn hoće da kaže da želi da što pre proba život u nekom malo ozbiljnijem smislu, što je uglavnom moguće sa nekim ko je malo više stariji.
E sad, mana toga je to što će (kao što se to npr meni desilo) da propusti neke stvari koji su baš svojstvene za te neke godine 16-17-18. Kasnije će zbog istih da žali kad bude i sama malo starija...

Da,razumem sta hoces da kazes.

Da bih mogla ''propustiti''mladost,tj.da ne iskoristiti je na pravi nacin ,zezajuci se,ako bih bila sa nekim malo vise starijim?
Odogovor na tvoje pitanje je - da.
Eh, da sam bio malo manje ozbiljan kad sam bio mladji... Prvi korak u nadoknadjivanju propuštenog (a da ima veze sa ovom temom) bi bilo da na'vatam neke '93-'94, što nikako ne bih mogao. Ni pod razno.

Back