<Tachkica>
Ističe se
- Poruka
- 2.396
najwise 4,ewentualno 5 godina stariji moze da bude......a mladje,e to uopste ne preferiram.........lol
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pametan neki decko i neka korist od C++!
Ma taj njegov drugar je očigledno neki sa ETF-a.
Ma taj njegov drugar je očigledno neki sa ETF-a.
To sve pametnjakovići tamo.![]()
Зашто рибе увек имају потребу да се ложе на старије ликове!?
То је болес'!
пс. јеееееј мој седамхиљадити пост![]()
da li si nekada imao devojku stariju od sebe
Јесам, али никад није била по годишту старијаПо месецима да!
![]()
Ovo mi lici na isterivanje neceg svog i da su se svadjali oko zrelosti, verovatno na njenu inicijativu, da mu je prebacivala za sve i svasta i sto treba i sto ne treba, samo da bi premostila tu razliku od 6 god.Ja nemam.
Moja drugarica je najveći lik - raskinula s dečkom posle 10 meseci veze zbog konstantnih svađa, između ostalog prouzrokovanih činjenicom da je on 6 godini stariji od nje. I onda se smuvala s dečkom koji je 9 godina stariji.![]()
![]()
Pa je nasla jos matorijeg, u koga je svadba jos veca verovatnoca... oj logiko@KLL
Pa znaš kako, šta se zapravo između njih dvoje događalo znaju samo oni, ali mislim da je bilo problema jer je on bio u fazonu ''svadba, svadba'' a cura završila prvu godinu fakulteta i ne pada joj na pamet.
Zato sam i rekla da je najveći lik.Pa je nasla jos matorijeg, u koga je svadba jos veca verovatnoca... oj logiko![]()