mspopovic
Primećen član
- Poruka
- 834
Ubij me ako znam ... Valjda smo imali dovoljno vremena da ih u tramvaju ubedimo u pozitivne strane izleta u Košutnjak ...Ma meni samo nije jasno zašto smo mi zvezdarci vodili devojke u Košutnjak?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ubij me ako znam ... Valjda smo imali dovoljno vremena da ih u tramvaju ubedimo u pozitivne strane izleta u Košutnjak ...Ma meni samo nije jasno zašto smo mi zvezdarci vodili devojke u Košutnjak?
I kada bi oni tako sa mojim ćerkama, pobio bi ih ko zečeve.
Bili su dobri i " Sletovi " 25 maja . tada se napuni BG sa Slovenkama ( sto rece Ejdus :
" Tako mlada a vec Slovenka " ) A "Mi" im satro pokazujemo Kalis a za slobodnije i Kosutnjak.
Eeee dete....! Posle sletanja nema kajanja .
A kada ti je baka ucestvovala na sletu.?
Mi smo spavali na Vozdovcu u kasarni 4 juli 1974 god.
I tamo smo " vezbali "
Eeee dete....! Posle sletanja nema kajanja .
A kada ti je baka ucestvovala na sletu.?
Mi smo spavali na Vozdovcu u kasarni 4 juli 1974 god.
I tamo smo " vezbali "
I kada bi oni tako sa mojim ćerkama, pobio bi ih ko zečeve.
Al kako da znam?![]()
O Bože, zaboravih glavnu stvar: Pa u Koštunjaku, tačnije u Pionirskom gradu sam dobio pionirsku maramu, kako sam to mogao da zaboravim. Imam je još danas u kući, iako je od tada prošlo 40 i kusur godina...
Čapljara mi smo iz nerazvijenih gradskih područja.
-Siromašne nam opšitine.
....a svi smo imali pionirske instruktore i instruktorke.Obično nekakve nadobudne srednjoškolke u koje smo gledali ko u lutke sa naslovnih strana.
Ne ozbiljno....neka deca su imala plave Titovke i neke znacke a neka samo marame... (sigurno si u pravu )