- Poruka
- 28.477
ja se odlicno secam kada smo polagali pionirsku zakletvu.bila sam tako vazna
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jeste....sećam se koliko sam se sekirala kad sam prosula mastilo na pionirsku maramu...bože, to je bio moj prvi stres u životu.![]()
da je bilo crveno, pa ni po jada
Ево један детаљ...Ташмајдан, фудбалица на клизалишту али фићама и са огрооомнооом лоптом, ха?
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5847032&postcount=506
...за разлику од много других ствари које ти такође иду на живац. Оно, додуше, има посебна тема о њему или му...joj, a taj fantom mi ide na živce...
...за разлику од много других ствари које ти такође иду на живац. Оно, додуше, има посебна тема о њему или му...
Ел то било мало пљоснато, овално?Ma nije lizalica, nešto kao šećerna pločica, bilo je u svakoj prodavnici.
Em ti kome ja pričam...pa ti se tad nisi ni rodila.
Mi smo ih zvali "Lulice" ( ako je to ) ...mada je ovo bilo nalik onim venecijanskim stubovimaЕл то било мало пљоснато, овално?
TRIPER I PICAJZLE
Lepo sam govorio-kukaćemo mi za starim dobrim triperom.Niko mi nije verovao, svi su se smejali i šta sad?
Nekad se znalo, svi klinci iz kraja kod Dese na redaljku, što je predstavljalo svojevrsno vannastavno edukovanje.Odvajaš od usta danima pare za užinu, sakupiš crvendaća i pravac Desa.Jes da se malo čekao red al' nema veze.Nije bilo šanse da slažeš da nisi bio kod Dese jer se obično nakon tri-četri dana u Klinici za venerične bolesti sretneš sa nekim od ortaka iz kraja.I svi već znamo šta nas čeka.Namrgođeni doktor, lepa sestra i svučene gaće do kolena.Posle džaranja sa žicom po svrbećem organu, zna se...penicilin.
Jedina frka je zapravo bila što si sam morao da pereš gaće, da te keva nedaj Bože slučajno ne provali.
Picajzle su bila blagodet.Joj što je lepo bilo dok se češeš.Milina jedna.Češeš se u radnji u autobusu, češeš se u bioskopu.
E posle se češeš kad dlake nakon brijanja počnu ponovo da rastu......
A danas SIDA.
Sida je zaebana i ne pomaže ni trista lekara.
Zato se zalažem za bezuslovni povratak starih dobrih polnih bolesti.
Živele picajzle!
P.S. Ako znam zašto sam ovo napisao Bog nek me ubije.
Secam se prangijica od supljih kljuceva (oni za fioke i ormane), napune se fosforom od sibica, ugura se ekser, sve je vezano zicom .. Pa tresnes o beton ... Kako je to pucalo .. A konzerve koje su se lansirale uz pomoc acetilena iz karbida? Ne umem bas da objasnim ... Karbid je bio neka smesa koja od koje se proizvodio acetilen (zapaljivi gas) za zavarivanje ... Nije se kupovao u celicnim bocama ...