taska mene je mrzelo da pisem jer je feng sui toliko hebeno komplikovan (kada se radi kako treba) da sam ja digla ruke.
za spavacu sobu ti je najbitniji 1.)polozaj kreveta i 2.)da se odredi ko spava na kojoj strani.
1.) ne valja da krevet bude tacno naspram vrata donjim delom- "polozaj mrtvaca", niti da stoji tako da "ci" koji ulazi kroz vrata "sece" spavaca. niti naspram ili direktno ispod prozora, krovnih konstrukcija , nista ne bi trebalo da visi nad krevetom. ne valja da bude ispod najnizeg dela kosog krova, ni da je postavljen tako da se samo sa jedne strane moze uci. treba izbegavati tv i ogledala u spavacoj sobi...
2.)teska zahebancija koja ukljucuje neka silna odredjivanja zvezda po rodjenju sl. kompas i druge kerefeke...
3.)krevet treba postaviti u oblast pozitivnog "ci-a": jos veca zahebancija...
znaci ako si dokona uzmi knjigu feng sui korak po korak rafael sajmona, esotheria i sve ce ti biti jasno![]()
kompasi , fontane , polje novca , polozaj ogledala , polozaj sveega i svacega , polje srece ......................................imas li samo para i volje

)...i tu bih zataklila, okrecila i napravila neki kutak...plus sto ne bih cula vise ovu decu iz parka kako drece i buku (mnogo je bucno)...