Hm...stan nam je nekih 55m2, dosta cudno rasporedjenih prostorija,tj ide u duzinu a uzak je relativno.Ono sto mi se ne svidja je sto nam j dnevna soba mala a to je iz razoga sto je projektant bio jako "pametan" pa je planirao da kuhinja bude spojena s dnevnom sobom,i da se hodnikom onda razdvaja od trpezarije!Misliiiim...jeeee...

Tako da smo to zamenili pa mi je sad dnevna bas mala a trpezarija veca.J*b*g, ne mogu da podnesem da mi gosti bulje u kuhinju.Pogotovo sto nije bas uvek cakum pakum
Uglavnom, namestaj je prostih,strogih linija,pravih, bez ukrasa,detalja,onih zavijutaka i rezbarija na namestaju...ako me razumete.Posto je manji stan primarno mi je bilo dobro iskoriscnje prostora tako da imamo plakar u jednoj sobi,dva ormara-u spavacoj i predprostoriji na spratu posto se radi o dupleksu i ormar kao pregradjen na terasi.Namestaj je uglavnom beo,odnosno nije krem a nije ni bolnicki beo...tj jeste bele boje ali je jacina bele razbijena dezenom drveta.I braon boje je,tj ona jako tamna braon.A kuhinja mi je jarko crvena

Uglavnom ono sto ne volim to je puno drvo,stilski namestaj i to.Pre sam za ove modernije varijante pa je tako nesto i moj stan.To su tri boje koje su u stanu
Zidovi u dnevnoj su mi rozikaste boje,osim jednog...sad cu da vam ga uslikam

U kuhinji i trpezar.je beo,u spavacoj i ovoj drugoj su beli osim jednog koji je tamno braon sa zlatnom slikom na njemu
Krevet u spavacoj mi je skroz nizak,ono,noge kreveta su mislim 10cm...koliko sam morala da ostavim da bi se moglo obrisati ispod i to,krevet obuhvata mislim 70% sobe

Obozavam ga.I sve njegove aktivnosti...
Nije sve zavrseno,kad bude vise kesha...Uglavnom, ne volim prenatrpane stanove,smanje prostor bzvz, ali kad budem u prilici kupicu one simpa lampe,svecnjake,ramove za slike, vaze...u Novoluxu...

I hope...