gluposti prilikom seksa

nemam burgiju,nego ono za razbijanje betona,znas onu klipcinu.a pitaj komsinicu ako odgovara pozajmicu ti,ti si moj drug:bye:
Uh, bas ti hvala !
sprt (47).gif.gif

To je sigurno onaj promjer kao za busenje rupe prilikom montaze Air Conditionera.

Jeste pravo. Obozava i moj sve zivo sto ima veze sa Rusijom a i mama je bila ruskinja.
Mozda nam se znaju tate?;) Ne znam ni jednu Ljudmilu u Beogradu, a ni ovde u Holandiji. Joj, koliko sam imala problema sa imenom, ali sad ga ne bi menjala nikako. Nasi me zovu Juca, ovde u NL MiIla. I uvek kad se predstavim, po defaultu me pitaju da li sam ruskinja ili cehinja, i svi se obicno :eek: kad cuju da sam iz Srbije. Misle da smo svi, kao oni sto su ih prikazivali na CNN-u.:twisted:, koji u stvari veze sa Srbijom nemaju. NeceM vise da skrecem sa teme...:)

eh dete polako spoznaces strast :lol:
*** ja ne glumim u xxx filmu pa da moram da se foliram da vristim..ako ne znas kako izgleda spontano vristanje zbog strasti i zadovoljstva meni je jako zao..propustas dosta toga..isto tako nesvesno i grebem u trenutku jel...pa nije to jb.n scenarijo za film da ti samo radis to mehanicki jel tako treba boze..
a isto tako me jako lozi kada tip pokazuje zadovoljstvo na isti nacin

Back