kad insistira da skinem carape,a mene bas mrzi.i ladno mi![]()
Ako ti je ladno tokom seksa, onda od tebe nema leba. :nono:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad insistira da skinem carape,a mene bas mrzi.i ladno mi![]()
Ako je musko onda mu losa cirkulacija. a ako je zensko - neka ih ne skida , da ne pprehladi jajnike.
Ako ti je ladno tokom seksa, onda od tebe nema leba. :nono:

E sigurno nemas burgiju viska?to ti i ja kazem,i sto da skidam carape?sa carapama hebbem kao hilti,znas onaj za beton,e taj![]()

E sigurno nemas burgiju viska?
Treba mi jedna za komsinicu, jer sam ne mogu da stignem. A ona trazi Hilti fi 35 mm.![]()

Uh, bas ti hvala !nemam burgiju,nego ono za razbijanje betona,znas onu klipcinu.a pitaj komsinicu ako odgovara pozajmicu ti,ti si moj drug![]()
Mislis ono crevo za AC?ne,malo je veci. Ne odgovara ti?Uh, bas ti hvala !![]()
To je sigurno onaj promjer kao za busenje rupe prilikom montaze Air Conditionera.

Nesto cu da iskombinujem...Mislis ono crevo za AC?ne,malo je veci. Ne odgovara ti?![]()
odgovara li ova, ima i vibrator ima i vecih a i manjih ..........

Jednom od Boscha prdila 4 dana bez prestanka. Vjerovatno joj ne prijasta je fensi komsinica,bira marku.nece bosch hoce hilti..![]()
Jednom od Boscha prdila 4 dana bez prestanka. Vjerovatno joj ne prija![]()

sta je za vas glupo prilikom seksa? nesto sto se kaze ili uradi (kao ono- aah, da me sada vidi moja mila majka..) i tako to.

Mozda nam se znaju tate?Jeste pravo. Obozava i moj sve zivo sto ima veze sa Rusijom a i mama je bila ruskinja.
kad cuju da sam iz Srbije. Misle da smo svi, kao oni sto su ih prikazivali na CNN-u.
kada neko koristi "dirty talk",a ne stoji mu..sta je za vas glupo prilikom seksa? nesto sto se kaze ili uradi (kao ono- aah, da me sada vidi moja mila majka..) i tako to.
pa šta bi ti volela da čuješ?a ono urlanje kad svrshava ?? Uzas ........
Potpisujem, posebno kada to radi muskarac![]()

Svako foliranje, kao sto su preterano dranje i vristanje, onda ono pustanje krvi noktima, pa covek sutra izgleda kao da je bio na operacionom stolu itd...