cizmice
Buduća legenda
- Poruka
- 35.831
A ne nego ce ti recitovat Gorski Vijenac tokom seksa - ne zezajkad partner cuti k'o zaliven
pa onda moram da osluskujem pticje disanje i reakcije tijela da provalim sto mu se svidja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ne nego ce ti recitovat Gorski Vijenac tokom seksa - ne zezajkad partner cuti k'o zaliven
pa onda moram da osluskujem pticje disanje i reakcije tijela da provalim sto mu se svidja
A ne nego ce ti recitovat Gorski Vijenac tokom seksa - ne zezaj![]()
![]()
Njemu treba da se oslobodi. Upravo blago nesikustvo lezi u toj cinjenici.pa nema sto da recituje, al' kog vraga potiskuje svaki zvuk
kao da su mu mama i tata pod krevetom ***![]()

Njemu treba da se oslobodi. Upravo blago nesikustvo lezi u toj cinjenici.
Ne volim ni ja puno da pricam tokom seksa ali pred svrsavanjem znam da pricam "gadosti"![]()
![]()
Sada ces da progutas sve ovo sto sam pripremio za tebe. Gutaj !gadosti kao sto su .... ?
Uglavnom im uguram kitu usta tako da nebi progovarale. Mumlaju samo do onog trenutka kada krene ona sluz iz usta kao da ce da povrate.prica li ona nesto dok guta !!!
meni smeta preterano uzdisanje , stenjanje i jechanje .........mnogo me to nervira
Njemu treba da se oslobodi. Upravo blago nesikustvo lezi u toj cinjenici.
Ne volim ni ja puno da pricam tokom seksa ali pred svrsavanjem znam da pricam "gadosti"![]()
![]()

Ljudmila, da li ti je to pravo ime?
Moje jeste. Tata je obozavao rusku miyologiju.
REkao sam dekoncentrisati.
Meni ne smeta to "Pljuf, pljuf..." nego vama. Kao da vas je blam sto je mala ribica previse ovlazila a uzgred se napunila i sa vazguhom pa malo i prducka

Glupo?
.....pa, glupo je bilo vjerovati da je sex isti kao na filmu, da nema potrebe za razgovorom, dogovorom.....
.....vjerovati da je super lako sinhronizovati pokrete....da za sex nije potrebna vjezba.....da za jahanje nije potrebna kondicija.....
A od toga sta decko tokom sexa moze da kaze a da zvuci ocajno.............pa, postoji nesto sto mi je gadno i ni malo uspaljujuce, srecem to na filmovima, do sada ne i u reali hvala bogu.............dok ga djevojka oralno stimulise, decko konstantno ponavlja 'drkaj ga, drkaj ga, pusi ga...............'.....odvratno, fuuuuuuuj
Namerno vrištanje da čuju susedi kako se neko jebbe je najveća glupost! Kao da se samo oni jebbu!

A ti si... kojeg pola?kad insistira da skinem carape,a mene bas mrzi.i ladno mi![]()

kad insistira da skinem carape,a mene bas mrzi.i ladno mi![]()