- Poruka
- 40.434
Па бре ако је глумила добар секс што не би глумила и блискост и све остало? Нико није глумац на дугме....ако неко глуми то је већ образац понашања
Pa sad, haha, ako je tebi tako dobro, samo napred

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па бре ако је глумила добар секс што не би глумила и блискост и све остало? Нико није глумац на дугме....ако неко глуми то је већ образац понашања
Па то је супер док не схватиш да је глумила. А кад схватиш онда је исто комплетни поразPa sad, haha, ako je tebi tako dobro, samo napred![]()
Па то је супер док не схватиш да је глумила. А кад схватиш онда је исто комплетни пораз
На сву срећу никад нисам достигао тај ниво искуства да могу да препознам глуму. Блажено незнањеPa ta koja je glumila sigurno ti neće reći, tako da budi miran![]()
Боље је да не глуми. Беспотребно замарање. А мушкарци би требали да престану да прецењују неке тотално небитне ствари у животу.Чим глуми значи да јој је стало да мушкарац мисли да јој је супер са њим.....горе је кад не глуми и кад на више нивоа осетиш да те не осећа....то је комплетни пораз, једина ствар која је гора од нехебице
jel da,da si ti zensko?Боље је да не глуми. Беспотребно замарање. А мушкарци би требали да престану да прецењују неке тотално небитне ствари у животу.
Јбг и ваздух је небитан и најмање о њему размисљаш и најмање се њиме бавиш, ако уопште и помислиш, док не почнеш да остајеш без њега. А мушкарци би требали да престану да прецењују неке тотално небитне ствари у животу.
И педофилу су смешне многе ствари.Meni je to iskreno jako smešno
ju ju, kakva sad pedofilijaИ педофилу су смешне многе ствари.
Pravac JDPBlago vama, lako vas je zadovoljiti
A šta će jadna žena nakon što odglumi ?
...nije da nisamGlumila sam
kako moze on to da odglumi??Dovoljno je loše dok ona glumi, ali kad još i on počne da glumi...
kući da raspakuje dildo?Blago vama, lako vas je zadovoljiti
A šta će jadna žena nakon što odglumi ?
Znam ovo, desilo mi se .Za ove godine mog aktivizma sam odglumela nekoliko puta.
Ako sam dobro prebrojala mislim četiri (ali neka bude nekoliko puta)
Ni jedared nisam zbog partnera već zbog mene. Jedan se zainatio da me dovede do orgazma, trudio se trudio... i u jednom trenutku mi dosadilo, u stvari onaj trenutak kada jurim orgszam ono samo malo još samo malo tu je tu je i ono puf pobeže. U tom trenutk u mi se učinilo da je najednostavnije da malo glumatam da prestane.
I tak i ostali slučajevi u sličnom fazonu.
...orgazam.
S obzirom na iskustvo iz prethodnih tema i skretanja u off topic... Najbolje samo glasajte. Anketa je anonimna.
A ako neko zeli da govori, zanimljivo bi bilo cuti razmiljanja pre prvog pokusaja, da li ih je bilo i koja su?
"Da li da odglumim?", "Da li cu znati?", "Da li cu uspeti?", "Hoce li otkriti?", "Hoce se ljutiti ako provali?" ...
nikad ne omanuКод мушкарца који уме са женом нема глуме. Само искрени усклици и сјај у очима.
nema šanse da primetite razliku.Код мушкарца који уме са женом нема глуме. Само искрени усклици и сјај у очима.
nema šanse da primetite razliku.
ako žena hoće da isfolira orgazam ponašaće se tačno onako kako se ponaša kada ga stvarno doživi.
i eto! lako je.
ali, kao što kaže Paula pitanje ješta će ona posle da radi
ma nema sanse ..da primeti ..Ово је већ пресујетна тврдња. Види се и осети се разлика.