Glumila sam...

Glumila sam orgazam

• Jesam

glasova: 4 80,0%
  • Nisam

glasova: 1 20,0%

• Ukupno glasova
    5
Чим глуми значи да јој је стало да мушкарац мисли да јој је супер са њим.....горе је кад не глуми и кад на више нивоа осетиш да те не осећа....то је комплетни пораз, једина ствар која је гора од нехебице
Боље је да не глуми. Беспотребно замарање. А мушкарци би требали да престану да прецењују неке тотално небитне ствари у животу.

. А мушкарци би требали да престану да прецењују неке тотално небитне ствари у животу.
Јбг и ваздух је небитан и најмање о њему размисљаш и најмање се њиме бавиш, ако уопште и помислиш, док не почнеш да остајеш без њега

the-takeaway.gif

Za ove godine mog aktivizma sam odglumela nekoliko puta.
Ako sam dobro prebrojala mislim četiri (ali neka bude nekoliko puta)
Ni jedared nisam zbog partnera već zbog mene. Jedan se zainatio da me dovede do orgazma, trudio se trudio... i u jednom trenutku mi dosadilo, u stvari onaj trenutak kada jurim orgszam ono samo malo još samo malo tu je tu je i ono puf pobeže. U tom trenutk u mi se učinilo da je najednostavnije da malo glumatam da prestane.
I tak i ostali slučajevi u sličnom fazonu.

Za ove godine mog aktivizma sam odglumela nekoliko puta.
Ako sam dobro prebrojala mislim četiri (ali neka bude nekoliko puta)
Ni jedared nisam zbog partnera već zbog mene. Jedan se zainatio da me dovede do orgazma, trudio se trudio... i u jednom trenutku mi dosadilo, u stvari onaj trenutak kada jurim orgszam ono samo malo još samo malo tu je tu je i ono puf pobeže. U tom trenutk u mi se učinilo da je najednostavnije da malo glumatam da prestane.
I tak i ostali slučajevi u sličnom fazonu.
Znam ovo, desilo mi se .
insistira da me dovede do orgazma a ne zna kako i što se više trudi meni je sve kraći fitilj...
najbolje je uručiti mu srebrnu plaketu za trud i ostaviti ga u uverenju da je uspeo

...orgazam.

S obzirom na iskustvo iz prethodnih tema i skretanja u off topic... Najbolje samo glasajte. Anketa je anonimna.

A ako neko zeli da govori, zanimljivo bi bilo cuti razmiljanja pre prvog pokusaja, da li ih je bilo i koja su?
"Da li da odglumim?", "Da li cu znati?", "Da li cu uspeti?", "Hoce li otkriti?", "Hoce se ljutiti ako provali?" ...

Код мушкарца који уме са женом нема глуме. Само искрени усклици и сјај у очима.

Код мушкарца који уме са женом нема глуме. Само искрени усклици и сјај у очима.
nema šanse da primetite razliku.
ako žena hoće da isfolira orgazam ponašaće se tačno onako kako se ponaša kada ga stvarno doživi.
i eto! lako je.
ali, kao što kaže Paula pitanje ješta će ona posle da radi

i nije isto da li žena jednom odglumi kad shvati da je gusla neki filip višnjić ili
stalno mora da glumi jer On nema kapaciteta za njen orgazam ali ima neke druge kvalitete kojih se ne bi odrekla...
znači nije ženama lako uopšte mojivi

Back