- Poruka
- 35.680
pa evo sad si sam sebi skočio u ustaОсетиш жену под собом, осетиш њену вибрацију... Ако мушкарац уме да пружи задовољство, истовремено уме и да осети.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa evo sad si sam sebi skočio u ustaОсетиш жену под собом, осетиш њену вибрацију... Ако мушкарац уме да пружи задовољство, истовремено уме и да осети.
kako je osetiš a znaš da je to što ona trenutno sprovodi autentično.
ne kažem ti da je poželjno glumiti samo kažem da je izvodljivo u slučaju da muškarac nema izbrušenu veštinu da dovodi žene do orgazma.
možda ne gađa pravu tačku možda ne stiže do nje možda ne menja ritam jednoličan je i tako... ima mnogo stvari
U isto vreme kad i ti ? preferiram istovremene orgazme
ok, uozbiljimo
imas tu osobinu da dok je zadovoljavas pomno zapazas i provalis istinu?
gde je hladna ako je vlažna i topla dole?Може да се осети да је жена хладна, иако је доле влажна и топла. Кад легне у кревет без емоција према мушкарцу, него је ту само због себе и свог задовољства. А код умешнијег мушкарца, нема потребе за глумом, бар је то моје искуство. Жена се ту препусти и учествује у односу.
gde je hladna ako je vlažna i topla dole?
ko je reko da kod umešnih muškaraca treba gluma?
ako su umešni da dovedu ženu do orgazma neće se ni baviti time da li ona folira nego će rendati dok joj dušu ne uzmu
malo je sada sa tvoje strane sujetna izjava da možeš da ukapiraš da li žena glumi.
gledaćeš da li glumi samo ako nisi siguran u ono što pružaš pa ćeš umesto da je dovedeš do orgazma da joj loviš fejk uzdahe?
na primer iz ugla jedne žene ne bih nikada mogla da imam sex sa nekim ko mi se gadi.Хладна је сама по себи, у свом односу са тим неким мушкарцем. Страст коју осети и због које је овлажила нема везе са тим што према њему не осећа ништа. Може и да јој се гади.
Мушкарац који зна шта треба да ради са женом то зна зато што је осећа. Осећај који је комплетан (целим бићем), а не парцијалан (аудио/визуелно). И ако та жена покуша да глуми, а може да глуми из потпуно својих разлога, потпуно невезано за мушкарца... Он ће то осетити.
То ти је цела прича. Промени пол па ћеш знати о ћему причам.
Или пређи на жене.![]()
na primer iz ugla jedne žene ne bih nikada mogla da imam sex sa nekim ko mi se gadi.
verujem da je to jedinstven stav kod žena.
Ok, shvatila sam šta pišeš,
Ti misliš da može, ali verujem da je taj zaključak koji muškarac donese u vezi sa saznanjem o glumatanju orgazma isključivo baziran na subjektivnim zaključcima i da objektivno nema veze sa istinom.
na žalost vi ne možete da isfolirate a mi možemo i pomirite se s tim.
ne kažem da treba ali kažem da je moguće.
Ne kapiram sto bi se ti trudio oko zene kojoj se gadis?Хладна је сама по себи, у свом односу са тим неким мушкарцем. Страст коју осети и због које је овлажила нема везе са тим што према њему не осећа ништа. Може и да јој се гади.
Мушкарац који зна шта треба да ради са женом то зна зато што је осећа. Осећај који је комплетан (целим бићем), а не парцијалан (аудио/визуелно). И ако та жена покуша да глуми, а може да глуми из потпуно својих разлога, потпуно невезано за мушкарца... Он ће то осетити.
Или пређи на жене.![]()
Ne kapiram sto bi se ti trudio oko zene kojoj se gadis?
Ima, ali zasto bi se on trudio da zadovoljava "sve redom"? Odradi sebe radi i gotovo.Их, као да нема мушких који би све редом одвели у кревет.
Ima, ali zasto bi se on trudio da zadovoljava "sve redom"? Odradi sebe radi i gotovo.
Zasto bi ga bilo briga u ovom slucaju?Хладна је сама по себи, у свом односу са тим неким мушкарцем. Страст коју осети и због које је овлажила нема везе са тим што према њему не осећа ништа. Може и да јој се гади.
Или пређи на жене.![]()
Zasto bi ga bilo briga u ovom slucaju?
On se njoj gadi, on "zna sta treba da radi sa zenom..." ?
Zasto je njega briga sta je i kako njoj ako misli samo na svoje zadovoljstvo?
Ili je i tad dzentlmen?
Ako je rerna topla, nema glume.gde je hladna ako je vlažna i topla dole?
ko je reko da kod umešnih muškaraca treba gluma?
ako su umešni da dovedu ženu do orgazma neće se ni baviti time da li ona folira nego će rendati dok joj dušu ne uzmu
malo je sada sa tvoje strane sujetna izjava da možeš da ukapiraš da li žena glumi.
gledaćeš da li glumi samo ako nisi siguran u ono što pružaš pa ćeš umesto da je dovedeš do orgazma da joj loviš fejk uzdahe?
kompliciranost je drugi naziv za ženuZa ove godine mog aktivizma sam odglumela nekoliko puta.
Ako sam dobro prebrojala mislim četiri (ali neka bude nekoliko puta)
Ni jedared nisam zbog partnera već zbog mene. Jedan se zainatio da me dovede do orgazma, trudio se trudio... i u jednom trenutku mi dosadilo, u stvari onaj trenutak kada jurim orgszam ono samo malo još samo malo tu je tu je i ono puf pobeže. U tom trenutk u mi se učinilo da je najednostavnije da malo glumatam da prestane.
I tak i ostali slučajevi u sličnom fazonu.
a ako se sexaju van kreveta?А они мушки, који умеју и знају, они умеју и знају да осете лаж. Јер лаж у кревету је и као свака друга лаж.
a ako se sexaju van kreveta?![]()