bird again
Veoma poznat
- Poruka
- 12.465
poenta je sto onda lakne njemu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije macane presujetna. zadihaš se i srce ti tuče kao ludo voala eto od čegaОво је већ пресујетна тврдња. Види се и осети се разлика.
opiši mi kako?Ово је већ пресујетна тврдња. Види се и осети се разлика.
ma nema sanse ..da primeti ..
objasni mi kako iskusni lover prepoznaje razliku. rečima.Можда неки дечко из треће године средње школе.
nije macane presujetna. zadihaš se i srce ti tuče kao ludo voala eto od čega
od orgazma....malo pusti dublji uzdah malo okrene oči na gore i hajde da vidim da li će muškarac da provali.
osim ako se umesto u sex sa njom udubljuje u analizu njenih pokreta i facijalne ekspresije ne bi li provalio prevaru
ali znaš muškarac to ne radi jer nema vremena mora da iebe makar i neubedljivo
I kad poznajes zenu, stalnu partnerku.. tek tad uhvati fazon kako da ne primetis..Можда неки дечко из треће године средње школе.
pa recima, jasta, kako drugacijeobjasni mi kako iskusni lover prepoznaje razliku. rečima.
ma znaš kako sex je lep sa orgazmom ili bezНије аудио/визуелни доживљај једини онај по коме се може видети да ли жена доживљава оргазам или глуми.![]()
što on nikada nije bio.pa recima, jasta, kako drugacijeali mora biti detaljno i mora biti koncizno precizan u pojasnjenju..
objasni mi kako iskusni lover prepoznaje razliku. rečima.
Nego, sta jos?Није аудио/визуелни доживљај једини онај по коме се може видети да ли жена доживљава оргазам или глуми.![]()
ja umem da vibriram i kad ne doživim orgazam.Осетиш жену под собом, осетиш њену вибрацију... Ако мушкарац уме да пружи задовољство, истовремено уме и да осети.
pruzimo sansu ajde sada..što on nikada nije bio.
Istovremeno? Da pruza zadovoljstvo i da istovremeno pomno posmatra nju? smesno..Осетиш жену под собом, осетиш њену вибрацију... Ако мушкарац уме да пружи задовољство, истовремено уме и да осети.
kako moze on to da odglumi??
pruzimo sansu ajde sada..
Istovremeno? Da pruza zadovoljstvo i da istovremeno pomno posmatra nju? smesno..
ja umem da vibriram i kad ne doživim orgazam.
topla sam i vlažna i pod rukama vibriram visokofrekventno
i dahćem i kažem joj
zovem majku tražim još iebanja ...
i hajde provali me sad![]()
kako je osetiš a znaš da je to što ona trenutno sprovodi autentično.Јбт... Осетиш жену. Што се ограничене.![]()
U isto vreme kad i ti ? preferiram istovremene orgazmeЈбт... Осетиш жену. Што се ограничене.![]()
već sam skrenula pažnju na ovo ali ignorisao je kao da ne postojiU isto vreme kad i ti ? preferiram istovremene orgazme
ok, uozbiljimo
imas tu osobinu da dok je zadovoljavas pomno zapazas i provalis istinu?
Naaah...too complicated for me...Осетиш жену под собом, осетиш њену вибрацију... Ако мушкарац уме да пружи задовољство, истовремено уме и да осети.