Glumila sam...

Glumila sam orgazam

• Jesam

glasova: 4 80,0%
  • Nisam

glasova: 1 20,0%

• Ukupno glasova
    5
Ово је већ пресујетна тврдња. Види се и осети се разлика.
nije macane presujetna. zadihaš se i srce ti tuče kao ludo voala eto od čega
od orgazma....malo pusti dublji uzdah malo okrene oči na gore i hajde da vidim da li će muškarac da provali.
osim ako se umesto u sex sa njom udubljuje u analizu njenih pokreta i facijalne ekspresije ne bi li provalio prevaru
ali znaš muškarac to ne radi jer nema vremena mora da iebe makar i neubedljivo

nije macane presujetna. zadihaš se i srce ti tuče kao ludo voala eto od čega
od orgazma....malo pusti dublji uzdah malo okrene oči na gore i hajde da vidim da li će muškarac da provali.
osim ako se umesto u sex sa njom udubljuje u analizu njenih pokreta i facijalne ekspresije ne bi li provalio prevaru
ali znaš muškarac to ne radi jer nema vremena mora da iebe makar i neubedljivo

Није аудио/визуелни доживљај једини онај по коме се може видети да ли жена доживљава оргазам или глуми. 🙂

Није аудио/визуелни доживљај једини онај по коме се може видети да ли жена доживљава оргазам или глуми. 🙂
ma znaš kako sex je lep sa orgazmom ili bez
žena može da uživa i uprkos tome da ne doživi vrhunac.
koji može da fingira svaki put kada odluči da joj je dosta sexa.

Осетиш жену под собом, осетиш њену вибрацију... Ако мушкарац уме да пружи задовољство, истовремено уме и да осети.
ja umem da vibriram i kad ne doživim orgazam.
topla sam i vlažna i pod rukama vibriram visokofrekventno
i dahćem i kažem joj
zovem majku tražim još iebanja ...
i hajde provali me sad :lol:

Јбт... Осетиш жену. Што се ограничене. 😁
kako je osetiš a znaš da je to što ona trenutno sprovodi autentično.

ne kažem ti da je poželjno glumiti samo kažem da je izvodljivo u slučaju da muškarac nema izbrušenu veštinu da dovodi žene do orgazma.
možda ne gađa pravu tačku možda ne stiže do nje možda ne menja ritam jednoličan je i tako... ima mnogo stvari

Back