Glumci koje ne uspevate da smatrate atraktivnim

:eek: "sarm" i "Daniel Craig" u istoj recenici? :fdlan:
Ajd da je odlican glumac mozda bi i razumela da je nekome privlacan... ali nije. Prosecan je, a cesto i los.
meni je on bio interesantan i kad sam ga tek videla na slici, nema to veze sa glumom :D

a psihopata bi bio recimo
Cillian-at-the-Red-Eye-Premiere-cillian-murphy-15150292-368-457.jpg

Cillian Murphy
i vec pomenuti Aidan Quinn, njih ne bih volela da sretnem :lol:

edit: sad se setih Roy Dupuis
tumblr_m6x0ctt5gl1qceyvp.png

Poslednja izmena:
Kad smo već kod te serije, možda je razlog zašto mi Kobi jeste tako slatka i taj što mi je njena koleginica Alison Hanigan užasna.
Već sam je kačila čini mi se, i ne znam zašto mi je sirota devojka tako odbojna..ali baš jeste.Ne fizički koliko samom pojavom
alyson-hannigan.jpg

i ja sam je bila ranije kacila....totalno antipaticna,niti lepa/slatka,niti harizmaticna

Meni je ona draga...a Kobi Smulders mi je preslatka...

inace...

images

Da ne grijesim dusu, daleko od toga da je ruzna.Ono sto mi bas smeta kod nje jesu usta,ruzna su mi :D.Ali gledam ovaj Savages, i za nekog koga djele dva najbolja druga bez problema i obozavaju pritom,te da kod svih budi zudnju i obozavanje....prilicno obicna.Da je glumio neko drugi lik O, tipa Dzenifer Lorens koja je trebala u pocetku, njihova ljubav prema njoj,kao i ljubav svih drugih, bi bila razumljiva. Nije stvar u izgledu, Lorensova je ruznija od nje, ali ima ono sto Blejk nema ,a to je harizma. Svaka joj je crta na mjestu, stoji, kosa joj je plava i lijepa,ali meni izgleda blentavo ,mutavo i bez tog faktora "X" koji je potreban za glumicu. Tako i glumi.Pogledala sam par epizoda beskrajno dosadne Gossip Girl i dok drugi ne vide sta ona pronalazi u Denu Hamfriju, ja ne vidim sta on pronalazi u njoj,kao i svi drugi.Nije stvar izgleda, stvar je tog "it" faktora i potpunog nedostatka talenta.

Mejdutim,nijesam gledala The Town, u kojem je sve zive iznenadila u pozitivnom smislu. To ce da se bachi na daunload za koji dan, pa da se da sud o njoj kao glumici.Al ovako...jedno vleiko tja.

Prilozi

• blake-lively-savages-o.jpg
    blake-lively-savages-o.jpg
    28,6 KB · Pregleda: 1
Poslednja izmena:
Meni je ona draga...a Kobi Smulders mi je preslatka...

inace...

images

Da ne grijesim dusu, daleko od toga da je ruzna.Ono sto mi bas smeta kod nje jesu usta,ruzna su mi :D.Ali gledam ovaj Savages, i za nekog koga djele dva najbolja druga bez problema i obozavaju pritom,te da kod svih budi zudnju i obozavanje....prilicno obicna.Da je glumio neko drugi lik O, tipa Dzenifer Lorens koja je trebala u pocetku, njihova ljubav prema njoj,kao i ljubav svih drugih, bi bila razumljiva. Nije stvar u izgledu, Lorensova je ruznija od nje, ali ima ono sto Blejk nema ,a to je harizma. Svaka joj je crta na mjestu, stoji, kosa joj je plava i lijepa,ali meni izgleda blentavo ,mutavo i bez tog faktora "X" koji je potreban za glumicu. Tako i glumi.Pogledala sam par epizoda beskrajno dosadne Gossip Girl i dok drugi ne vide sta ona pronalazi u Denu Hamfriju, ja ne vidim sta on pronalazi u njoj,kao i svi drugi.Nije stvar izgleda, stvar je tog "it" faktora i potpunog nedostatka talenta.

Mejdutim,nijesam gledala The Town, u kojem je sve zive iznenadila u pozitivnom smislu. To ce da se bachi na daunload za koji dan, pa da se da sud o njoj kao glumici.Al ovako...jedno vleiko tja.

meni je ona licno slatka/simpaticna,neuporedivo lepsa od kada je operisala nos ( s kojim je blago receno bila mnogoo ruznija ),ali daleko mi je od neke lepotice i ne znam ni sto se propagira ona toliko....toliko lepsih ima,njene crte lica nisu nista specijalno,a kao sto kazes ni kao glumica nije nesto,ok,prosek neki....i da i mislim da je nesto sa kapcima radila

blake3.jpg

meni je ona licno slatka/simpaticna,neuporedivo lepsa od kada je operisala nos ( s kojim je blago receno bila mnogoo ruznija ),ali daleko mi je od neke lepotice i ne znam ni sto se propagira ona toliko....toliko lepsih ima,njene crte lica nisu nista specijalno,a kao sto kazes ni kao glumica nije nesto,ok,prosek neki....i da i mislim da je nesto sa kapcima radila

blake3.jpg

Juju na sta lici na ovoj slici... definitivno je ljepsa sad, a cini mi se i da je pored kapaka i nosa nesto radila i sa ustima...(koja su mi najveci problem kod nje)....a bgm su mi i jagodice sumnjive

Jujuju,pa ona je sva isplastifikovana :P da, ima mnogo ljepsih i boljih glumica tog tipa od nje(godine,plavushe).

Poslednja izmena:

Back