Glumci koje ne uspevate da smatrate atraktivnim

Juan :heart:
Momku ni na fizickom planu nista ne fali (posebno ne na fizickom), ne znam sta je sa vama :lol: Mozda nije ta A kategorija tipa Bred Pit trte mrte,izgleda normalno-lijepo, mogla bi ga vidjeti u svom svakodnevnom zivotu...

A in maj buk ima nesto posebno, taj iks faktor,vajb,sta li je :D

Prilozi

• tumblr_ksja367d5X1qap4e0o1_500.jpg
    tumblr_ksja367d5X1qap4e0o1_500.jpg
    15,1 KB · Pregleda: 2
Juju na sta lici na ovoj slici... definitivno je ljepsa sad, a cini mi se i da je pored kapaka i nosa nesto radila i sa ustima...(koja su mi najveci problem kod nje)....a bgm su mi i jagodice sumnjive

Jujuju,pa ona je sva isplastifikovana :P da, ima mnogo ljepsih i boljih glumica tog tipa od nje(godine,plavushe).

ma da,mada je pametno odradila operacije,jer ovako kad je vidis nikad ne bi rekla da se izoperisala,ne deluje vestacki...ali svakako da tek tada nije bila neka lepotica,sad je slatka,ali to je to... :)

- - - - - - - - - -

ma idi kakav je to lik na leb da ga mazes prosto mi nije jasno kako ga neko ne moze voleti..mada jasno mi je sve go hejter:lol:

ne mrze ga bas toliko :)

KAD JE ON TO POSTAO SMEKER MOLIM TE

pa to je fez.

haha pa sta pitas mene?meni je on kao neki iskvarcovani patuljak....ali sam nekako izvalila kako je izasao iz tog 70s show-a,da je svima nesto kao sexy

- - - - - - - - - -

Pa bre postao je! Bre gledam neki rijaliti pre neki dan i on gostuje i svi nesto dahću i pale se kao ' Jaooo što je seksi, ultimativni plejboj' a ja kao..WTF DID I JUST SEE

mozda je playboy u nekom paralelnom svetu :D

KAD JE ON TO POSTAO SMEKER MOLIM TE

pa to je fez.

:rotf:

sa njom mi baš ne ide... a probo sam, stvarno jesam :(

http://3.***************/-e2Q52SWPAq8/UFaJ6RXlXqI/AAAAAAAAEj4/pfymfxkxAWA/s1600/uma-thurman-04.jpg

Tugica.

:lol:

- - - - - - - - - -

Hajd:heart:
Malo me skenjalo kad sam pročitala da je u real life sajentolog :lol:

:eek: :sad2:

Back