dju_bre
Ističe se
- Poruka
- 2.582

Harold Perrineau
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam verovatno jedini ludak na svetu koji još nije gledao The Big bang theory...moraću...da vidim to Sheldon ludilo više![]()
Da sad je cinicna, sarkasticna. Promenila se. A tek Sheldon koliko se promenio...
A šta je to hejter, nešto kao namćor?Haha
Sad ce da navale hejteri, .
Ja sam verovatno jedini ludak na svetu koji još nije gledao The Big bang theory...moraću...da vidim to Sheldon ludilo više![]()
kad dodjes do bazinga epizode vec ces da budes veran fan
Ukusi su ukusi,ali ne razumem da ga zene smatraju atraktivnim...gledala sam ga u par filmova i nije mi nikakav.....
Ako smijem, evo cu ti ja odgovorim?!
Kapiram da se klinke pale zbog Dnevnika, kako ono bejase vec..??, ..one malo starije zbog Drive-a, ne uzimam ga tu za relevantno, ali jee.., dosta obican, ..pa i bezizrazajan izgleda na fotkama poput te iznad, fotogenicnost mu nije jaca strana.
Ali podsjeca me recimo na Jareda Leto, mozda cudno bude mnogima, ali evo cak i na Hita Ledgera u nekom inside-smislu, mada ne dijele bas nikakvu fiz. podudarnost![]()
, s'tim da Rajan daleko ima izrazeniji i snazniji karakter od obojice (prim.: od Hita imao) i uvijek mi djeluje u svakoj ulozi da moze vise da iznese.. ali i faca je eto mozda nekima prepreka da ga sagledaju dublje..
Nedavno sam odgledao Stay i vise je nego dobar tu..
Decko mi je daleko vrijedniji od gro-a danasnjih holivudskih plastikanera, sminkera, pozera, etc.. pribliznih njegovim godinama, a onim mladjim da i ne govorimo..
A sad ono tipa, plavusan, cutljiv, tajnovit, etc.. kako kome, de gustibus non disputandum est
Za kraj i slucaj da me neko pogresno ne kapira, ipak sam strejt..pokusavam samo da budem realan, i objektivan ako moze uopste da se kaze to..
![]()
kad dodjes do bazinga epizode vec ces da budes veran fan![]()
hahaha
da!
Inace:
Ja stvarno ne razumem kako D. Craig moze da bude nekome privlacan. Tu je jos u dobrom izdanju i vidi se da je nasminkan ali opet... ruzan je, cak i ne sexy/ugly ruzan nego samo ruzan, al jako.
![]()
hahaha
da!
Inace:
Ja stvarno ne razumem kako D. Craig moze da bude nekome privlacan. Tu je jos u dobrom izdanju i vidi se da je nasminkan ali opet... ruzan je, cak i ne sexy/ugly ruzan nego samo ruzan, al jako.
![]()
hahaha
da!
Inace:
![]()
nisu samo plave oci u pitanju, ima neki sarm na koji ili padnes ili ne![]()
![]()
Jason Statham
A ja sam procitala u novinama da stilisti odbijaju da rade sa njom,jer joj mnogo smrde noge!Kristen Stewart - Ne znam zasto, ali odvratna mi je u p.m. prvo mi se zgadila u onom filmu tvilajt, izgleda k'o debil, a posle mi se posebno zgadila kad sam procitao da je njen decko izjavio da se ne kupa i ne pere zube, zapravo odradi to samo kad mora npr. pred premijeru filma i sl.
A i pomalo lici na kobilu![]()
"sarm" i "Daniel Craig" u istoj recenici?
![]()
Ajd da je odlican glumac mozda bi i razumela da je nekome privlacan... ali nije. Prosecan je, a cesto i los.
Tu se slazemo, isto neprivlacan skroz.
hahaha a sto ti je uvek sokantno kad neko ne misli isto sto i ti?pusti ljude,svako razmislja i dozivljava drugacije
![]()