Glumci koje ne uspevate da smatrate atraktivnim

Emmy Rossum

Emmy+Rossum+2012+Winter+TCA+Tour+Day+9+o6Bfu1itbk1l.jpg

Dju_bre
ne vidi se slika al vidim u kvoutu da je Blake Lively..slažemo se.I meni je ona totalno neatraktivna

Kako se ne vidi jooooj :eek:

Elem, sećam se da kad sam je prvi put videla pomislila sam "Kakva grdoba", ali iskreno, sad mi i nije više tako grdna, ne zato što je lepa, već valjda što je svukuda, pa sam se navikla. A još sam se zaprepastila što je ona kao neka dobra riba, te Leonardo bio s njom, te onaj Rejnolds... Svašta.

Elem, sećam se da kad sam je prvi put videla pomislila sam "Kakva grdoba", ali iskreno, sad mi i nije više tako grdna, ne zato što je lepa, već valjda što je svukuda, pa sam se navikla. A još sam se zaprepastila što je ona kao neka dobra riba, te Leonardo bio s njom, te onaj Rejnolds... Svašta.

Em je plava, em je zgodna , em je lepa ...bas iritira

Eh... volim ja Dicapria bira dobre uloge... ali ne zavidim njegovoj devojci - ko god da je. Ovaj cim vidi prvu boru nadje noviju verziju :D Ali noviju verziju iste zene - izgledaju nekako uvek isto.
A dobro nek uziva kad moze. :lol:

Blake je atraktivna mislim ima lepo telo i kosu... samo ono, zene ipak vise gledaju lice, pa nama nije toliko privlacna.

Em je plava, em je zgodna , em je lepa ...bas iritira

em je izoperisala nos ( pa je sad drasticno lepsa ),em na njenoj "lepoti" radi sto njih pa je zato i kao slatka,em danas svaka shusha moze da se tako skocka i bude i sto puta lepsa od nje.....meni ona licno nije ruzna,ok je,simpaticna kad se bas sredi,ali da je neka lepotica ili zgodna,nikako....a vidim da je tebi posao ovde samo da ides i kontriras..dokonost cini cuda

Eh... volim ja Dicapria bira dobre uloge... ali ne zavidim njegovoj devojci - ko god da je. Ovaj cim vidi prvu boru nadje noviju verziju :D Ali noviju verziju iste zene - izgledaju nekako uvek isto.
A dobro nek uziva kad moze. :lol:

Blake je atraktivna mislim ima lepo telo i kosu... samo ono, zene ipak vise gledaju lice, pa nama nije toliko privlacna.

meni je ona totalno ravna,sto bi rekli niti sise niti dupe :D jedino sto je eto visoka,pa je uocljiva :)

:lol:Xella ne voli Shameless.Buuu
Emi je meni predivna. I u pokretu izgleda 10 puta bolje nego na fotkama...a telo ima za 15+:heart:
Chatwin nije moj tip muškarca ali baš si se potrudila da od oboje nađeš najgore moguće fotke:lol:

Naprotiv, obožavam Shameless. Ali ovo dvoje su mi odvratni. Ali zaista. I nervira me to kao našla si slike gde su ispali ovako ili onako. :lol: Meni su bljak, pa su bljak... sa puno ili malo šminke, u skupoj ili jeftinoj odeći nebitno. Meni su uvek kao na tim slikama. Bljaksi. :(

I ne volim mršave žene. Ona je mršava, premršava. Previše bez sisa :lol: i previše nekako s tom štreberskom facom. Ma, liči bre na Olivu... fuj....

P. S. Čudo jedno da nam se mišljenja ne poklapaju :)

Šta da ti kažem, različiti kriterijumi.
Za mene žena ne mora imati sisetine da bi bila zgodna...pogotovo ako njena građa ne ' podržava' velike grudi.
Ovde jeste malo mršuljava ali kad vidim ženu s strukićem i malo širim bokom, meni je to lepo i skladno za videti...sise ili ne
emmy-rossum-bikini1.jpg

Back