Stella89
Početnik
- Poruka
- 5
Bradley Cooper,Christian Bale,Gerard Butler.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Emmy je slatka, simpaticna![]()
Justin nije....
Dju_bre
ne vidi se slika al vidim u kvoutu da je Blake Lively..slažemo se.I meni je ona totalno neatraktivna
Kako se ne vidi jooooj
Elem, sećam se da kad sam je prvi put videla pomislila sam "Kakva grdoba", ali iskreno, sad mi i nije više tako grdna, ne zato što je lepa, već valjda što je svukuda, pa sam se navikla. A još sam se zaprepastila što je ona kao neka dobra riba, te Leonardo bio s njom, te onaj Rejnolds... Svašta.
Kako se ne vidi jooooj
Elem, sećam se da kad sam je prvi put videla pomislila sam "Kakva grdoba", ali iskreno, sad mi i nije više tako grdna, ne zato što je lepa, već valjda što je svukuda, pa sam se navikla. A još sam se zaprepastila što je ona kao neka dobra riba, te Leonardo bio s njom, te onaj Rejnolds... Svašta.
Em je plava, em je zgodna , em je lepa ...bas iritira
Eh... volim ja Dicapria bira dobre uloge... ali ne zavidim njegovoj devojci - ko god da je. Ovaj cim vidi prvu boru nadje noviju verzijuAli noviju verziju iste zene - izgledaju nekako uvek isto.
A dobro nek uziva kad moze.
Blake je atraktivna mislim ima lepo telo i kosu... samo ono, zene ipak vise gledaju lice, pa nama nije toliko privlacna.
Xella ne voli Shameless.Buuu
Emi je meni predivna. I u pokretu izgleda 10 puta bolje nego na fotkama...a telo ima za 15+
Chatwin nije moj tip muškarca ali baš si se potrudila da od oboje nađeš najgore moguće fotke![]()
michelle rodriguez
![]()
michelle rodriguez
E jes, ona je i meni nikakva
Ne spamuj![]()
![]()