Glumci koje ne uspevate da smatrate atraktivnim

inače
84922326.jpg

Englez, meni su oni manje više svi takvi, bezlični...
Ryan Gosling Englez? Valjda Kanadjanin. Jeste se on rodio u Londonu, ali onom u Ontariu. :D

On nije lep, ima malo čudne crte, ali ima nešto kad ga gledaš na ekranu, meni je seksepilniji od dobrog dela holivudskih lepotana.

A slažem se da mi totalno nisu privlačni Keanu, Richard Gere, Will Smith, Ben Affleck (obično govedo), Clooney nije moj tip...
Najodvratniji mi je od tih kao "lepotana" ipak Ashton Kucher, bljak. Kod ovih ostalih bar mogu da shvatim zašto se nekome sviđaju, kod njega ne, baš je onako kretenast i ima najodvratniji kez na svetu.

simmons je super , al da je lijep,vala nije :lol:
Orlando Bloom je losa kopija Johnny Deppa (fizicki)... potpuno mi je nezanimljiv ,spicast i zenskast. Depp je makar zanimljiv, negdje.nekad.rijetko.meni.

:zcepanje:

Poslednja izmena:
Ryan Gosling Englez? Valjda Kanadjanin. Jeste se on rodio u Londonu, ali onom u Ontariu. :D

On nije lep, ima malo čudne crte, ali ima nešto kad ga gledaš na ekranu, meni je seksepilniji od dobrog dela holivudskih lepotana.

Moja greška onda. Kanađanin. Ne znam kakvi su ostali, on smuti pa prospi, jedino mi je bio seksi u Beležnici pri kraju, sa bradom. A volim da gledam njegove filmove.

Ni meni nije jasno, nije da mi je ružna ali onako izgleda sasvim neugledno... Nikad ne bih pomislila da će je neko proglašavati za ekstra ribu i šta ja znam šta.

Ona je napravljena "ribetinom" zato sto je u prijateljima bila "najlepsa" od sve tri....da je slucajno stavljena neka malo lepsa,jennifer bi bila u kontejneru,a ne na top listi najlepsih

Back